Închide meniul

FCSB – Mioveni 3-0 | Mihai Stoica iese la contraatac: „Numai lamentări prin studiouri”. Ce reclamă oficialul vicecampioanei

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 11:59

Reclamă
FCSB – Mioveni 3-0 | Mihai Stoica iese la contraatac: „Numai lamentări prin studiouri. Ce reclamă oficialul vicecampioanei

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica

FOTO:Remus Badea/SPORT PICTURES

A fost scandal după FCSB – Mioveni 3-0. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a dat de pământ cu arbitrul Marcel Bârsan şi a ameninţat că retrage echipa din campionat. Şi jucătorii au reclamat maniera brigăzii de arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica iese la contraatac

Mai mult, Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu le-au dat dreptate argeşenilor. Aceştia reclamă faptul că Buziuc a fost eliminat uşor, după un prim cartonaş galben acordat gratuit, dar şi faza penalty-ului din care s-a marcat pentru 1-0 şi faza golului de 2-0, pornită dintr-o poziţie de ofsaid la Claudiu Keşeru.

Enervat de comentarii, Mihai Stoica a ieşit la rampă. A reacționat dur pe o reţea de socializare după discuțiile generate de arbitrajul din meciul. Mihai Stoica reclamă, la rândul său, un penalty neacordat la scorul de 0-0.

„Ce distracție prin studiouri, ce lamentări, ce echidistanță prezintă marii specialiști… Cam puține comentarii despre faza din prima repriză, când Olaru este busculat în careul Mioveniului. Marii specialiști ar trebui să explice că pe un astfel de teren e foarte periculos să faci alunecare în propriul careu pentru că arbitrul se poate înșela.

Când Bîrsan dicta penalty în meciul cu Craiova împotriva noastră la un atac regulamentar al lui Andrei Vlad și nu vedea faultul asupra lui Dennis Man din careul lor – deși șortul se lungise – nu mai erau atât de contrariați marii specialiști.

Reclamă

Nici când CFR bătea 1-0 la Mioveni dintr-un ofsaid kilometric. Că deh, se mai întămplă. Ura emanată în studiouri generează o mai mare simpatie în rândurile milioanelor de suporteri steliști. Asta nu înțeleg marii specialiști”, a scris Mihai Stoica pe facebook.

Faza incriminată de Mihai Stoica

Mihai Stoica este nemulţumit că echipa sa nu a primit un penalty în miutul 9. Atunci, Olaru a urmărit o minge în careul argeșenilor, care a fost respinsă în ultima clipă de Adrian Scarlatache. Până ca fundașul să trimită mingea în afara terenului, portarul Iustin Popescu a intrat prin alunecare și l-a lovit pe Olaru. Olaru se lovește de Scarlatache și, fiind lovit și la picioare, cade, dar Marcel Bîrsan a lăsat jocul să curgă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și