Închide meniul

Gigi Becali s-a răzgândit! Nu-l mai vrea la FCSB pe fotbalistul său preferat: „Îl voia Edi foarte tare”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 octombrie 2021, 15:15

Reclamă
Gigi Becali s-a răzgândit! Nu-l mai vrea la FCSB pe fotbalistul său preferat: „Îl voia Edi foarte tare

Gigi Becali l-ar dori pe Ilie Poenaru la FCSB

Hepta

Hervin Ongenda a fost unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB şi l-a dorit insistent la echipă şi a şi negociat intens cu Valeriu Iftime pentru mijlocaşul dorit şi de Edi Iordănescu. Acum, Gigi Becali s-a răzgândit. A şi explicat de ce nu îl mai vrea pe jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu îl mai vrea pe Ongenda

Gigi Becali ajunsese la un acord cu FC Botoșani, pentru transferul micuțului mijlocaș, dar în cele din urmă mutarea nu s-a concretizat. Jucătorul își dorea doar o aventură în străinătate în vară. Acum, patronul vicecampioanei a şi renunţat la francez. Nu-l mai interesează jucătorul care a trecut în carieră și pe la PSG. Mai mult de atât, patronul roș-albaștrilor afirmă că nu va mai aduce jucători străini.

”Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic, care era cel mai bun fundaș stânga din România și, de când a venit, la mine nu a mai fost așa. Nu mă mai interesează acum nici Ongenda. Mi-a plăcut atunci pentru că îl voia Edi foarte tare. Acum, nu-l mai vrem”, a explicat Gigi Becali, conform realitateasportivă.net.

FCSB se înţelesese cu Botoşani pentru Ongenda

În vară, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a ajuns rapid la un consens cu Becali, numai că Ongenda nu a vrut. Fotbalistul și-a motivat decizia prin faptul că nu a putut trece peste jignirile pe care Gigi Becali i le-a adus în trecut. ”Ongenda e alt om de vreo lună. Poate că s-a întâmplat ceva în mintea lui, să devină ce vrea el să fie. Echipa îl prețuiește aici, sper să prindă un transfer pe bani mulți”, a spus Iftime, în urmă cu câteva zile, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:02

Olympiacos, o nouă lovitură de senzaţie! Rivala lui Răzvan Lucescu a semnat cu un internaţional de top

16:45

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

16:36

Fostul selecţioner al Angliei ştie marea problemă a lui Radu Drăguşin la Tottenham: „La naţională m-a impresionat de multe ori”

16:31

Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”

16:23

Ionel Ganea, discurs surprinzător despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Zici că a omorât pe cineva!”

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și