Închide meniul

Mihai Stoica a reacționat cu privire la plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB: „Prin urmare, calmați-vă!”

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 21:39

Reclamă
Mihai Stoica a reacționat cu privire la plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB: „Prin urmare, calmați-vă!

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, Edi Iordănescu ar fi nemulțumit de discuțiile în contradictoriu pe care le poartă cu Gigi Becali. În acest context, Mihai Stoica a ținut să facă anumite precizări cu privire la o posibilă plecare a lui Edi Iordănescu de la FCSB.
Managerul celor de la FCSB a respins cu vehemență toate zvonurile apărute în spațiul public.

Mihai Stoica neagă că Edi Iordănescu vrea să plece de la FCSB

„Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!”, a transmis Mihai Stoica pe rețelele de socializare.
Edi Iordănescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani! Are o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.
Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot. Poate profita de această clauză pe care o are în contract.

Gigi Becali, primele critici pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali tocmai a recunoscut că i-a transmis lui Edi Iordănescu că nu este mulțumit de maniera de joc în care se exprimă echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali la realitateasportiva.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și