Închide meniul

Mihai Stoica a reacționat cu privire la plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB: „Prin urmare, calmați-vă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 21:39

Mihai Stoica a reacționat cu privire la plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB: „Prin urmare, calmați-vă!

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, Edi Iordănescu ar fi nemulțumit de discuțiile în contradictoriu pe care le poartă cu Gigi Becali. În acest context, Mihai Stoica a ținut să facă anumite precizări cu privire la o posibilă plecare a lui Edi Iordănescu de la FCSB.
Managerul celor de la FCSB a respins cu vehemență toate zvonurile apărute în spațiul public.

Mihai Stoica neagă că Edi Iordănescu vrea să plece de la FCSB

„Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!”, a transmis Mihai Stoica pe rețelele de socializare.
Edi Iordănescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani! Are o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.
Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot. Poate profita de această clauză pe care o are în contract.

Gigi Becali, primele critici pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali tocmai a recunoscut că i-a transmis lui Edi Iordănescu că nu este mulțumit de maniera de joc în care se exprimă echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, pe Octavian Popescu”, a spus Gigi Becali la realitateasportiva.net.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și