Închide meniul

Ultimele detalii despre relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali: „Era stăpân pe el!” Cum a reacționat antrenorul FCSB după ce patronul și-a criticat jucătorii

Dragoș Vasile Publicat: 19 octombrie 2021, 17:56

Reclamă
Ultimele detalii despre relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali: „Era stăpân pe el! Cum a reacționat antrenorul FCSB după ce patronul și-a criticat jucătorii

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ultimele detalii despre relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali

Gigi Becali i-a cerut mai multă posesie lui Edi Iordănescu, iar, recent, a apărut informația potrivit căreia antrenorul FCSB are de gând să plece la iarnă. Narcis Răducan nu crede că acest lucru se va întâmpla și a explicat de ce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu am vorbit puțin cu Edi și l-am simțit destul de liniștit. Era stăpân pe el. Era bucuros, cât poate fi, că sunt rezultate. E preocupat și el de situația echipei din punct de vedere medical, dar e liniștit. L-am văzut mai liniștit decât mă așteptam.

Eu cunosc bine personajele principale. Scenariul este previzibil. Pot scoate în evidență rezultatele lui Edi și ale echipei sale, sunt foarte multe lucruri bune din punctul ăsta de vedere. Mă bucur că a reușit să echilibreze și să repare jucătoria.

Mai departe, e greu de prezis ce se va întâmpla, depinde de mulți factori independenți de voința lui Edi. Dacă vor fi rezultate, cred că mariajul va continua, chiar dacă domnului Becali nu-i place.

Eu cred că principalul obiectiv al lui Edi este să câștige ceva, campionatul. Evident, echipa trebuie să și joace ceva, dar pe Dan Petrescu nu l-a întrebat nimeni cum a jucat și a câștigat patru campionate la rând. Dacă facem un clasament, cel mai important este rezultat”, a declarat Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, intervenție brutală la echipă! Se bagă peste Edi Iordănescu

Gigi Becali a lansat un nol val de critici la adesa jocului prestat de FCSB. Becali i-a transmis un mesaj clar lui Edi Iordănescu. Vrea posesie, iar pentru asta e dispus să renunțe și la titlu.

„E posibil, să vedem, mai fac rugăciune și mă luminează Dumnezeu. Dacă aș fi spus că sunt mulțumit aș fi fost mincinos, și eu nu mit. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă nu câștig meciul. Le-am spus tuturor antrenorilor, i-am spus și lui Edi. Asta este dorința mea!

Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și