Închide meniul

Ultimele detalii despre relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali: „Era stăpân pe el!” Cum a reacționat antrenorul FCSB după ce patronul și-a criticat jucătorii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 octombrie 2021, 17:56

Ultimele detalii despre relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali: „Era stăpân pe el! Cum a reacționat antrenorul FCSB după ce patronul și-a criticat jucătorii

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ultimele detalii despre relația dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali

Gigi Becali i-a cerut mai multă posesie lui Edi Iordănescu, iar, recent, a apărut informația potrivit căreia antrenorul FCSB are de gând să plece la iarnă. Narcis Răducan nu crede că acest lucru se va întâmpla și a explicat de ce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu am vorbit puțin cu Edi și l-am simțit destul de liniștit. Era stăpân pe el. Era bucuros, cât poate fi, că sunt rezultate. E preocupat și el de situația echipei din punct de vedere medical, dar e liniștit. L-am văzut mai liniștit decât mă așteptam.

Eu cunosc bine personajele principale. Scenariul este previzibil. Pot scoate în evidență rezultatele lui Edi și ale echipei sale, sunt foarte multe lucruri bune din punctul ăsta de vedere. Mă bucur că a reușit să echilibreze și să repare jucătoria.

Mai departe, e greu de prezis ce se va întâmpla, depinde de mulți factori independenți de voința lui Edi. Dacă vor fi rezultate, cred că mariajul va continua, chiar dacă domnului Becali nu-i place.

Eu cred că principalul obiectiv al lui Edi este să câștige ceva, campionatul. Evident, echipa trebuie să și joace ceva, dar pe Dan Petrescu nu l-a întrebat nimeni cum a jucat și a câștigat patru campionate la rând. Dacă facem un clasament, cel mai important este rezultat”, a declarat Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, intervenție brutală la echipă! Se bagă peste Edi Iordănescu

Gigi Becali a lansat un nol val de critici la adesa jocului prestat de FCSB. Becali i-a transmis un mesaj clar lui Edi Iordănescu. Vrea posesie, iar pentru asta e dispus să renunțe și la titlu.

„E posibil, să vedem, mai fac rugăciune și mă luminează Dumnezeu. Dacă aș fi spus că sunt mulțumit aș fi fost mincinos, și eu nu mit. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă nu câștig meciul. Le-am spus tuturor antrenorilor, i-am spus și lui Edi. Asta este dorința mea!

Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cum a reacționat Edi Iordănescu după ce Gigi Becali și-a criticat jucătorii
  • Dezvăluirea făcută despre antrenorul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și