Închide meniul

Gigi Becali, intervenție brutală la echipă! Se bagă peste Edi Iordănescu: „Sunt patron și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă am posesie, nu am nimic cu tine!!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 12:06

Gigi Becali, intervenție brutală la echipă! Se bagă peste Edi Iordănescu: „Sunt patron și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă am posesie, nu am nimic cu tine!!

Gigi Becali, război total Răzvan Burleanu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali nu se mai abține și a lansat un nou val de critici la adresa jocului prestat de FCSB. Becali i-a transmis lui Edi Iordănescu că vrea să vadă posesie în jocul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ordin pentru Edi Iordănescu

„E posibil, să vedem, mai fac rugăciune și mă luminează Dumnezeu. Dacă aș fi spus că sunt mulțumit aș fi fost mincinos, și eu nu mit. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă nu câștig meciul. Le-am spus tuturor antrenorilor, i-am spus și lui Edi. Asta este dorința mea!

Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine.”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu. „Poate asta își dorește Gigi Becali să se întâmple: ‘Vreau să scap de tine!’”

Situația de la FCSB a fost analizată de Ioan Ovidiu Sabău, după apariția informației potrivit căreia Edi Iordănescu este decis să plece în această iarnă. „Poate asta vrea Gigi să se întâmple”, crede fostul mare internațional.

„Probabil că Edi s-a gândit că au avut o înţelegere, aşteptările erau altele: <<Se pare că nu sunt la nivelul aşteptărilor tale şi plec>>. Nu m-ar mira să plece, pentru că se ţine de cuvânt în astfel de situaţii.

Reclamă

Trebuie să discute cu Gigi, pentru că aşa au stabilit, până într-o zi din săptămână, după meciuri, despre situaţia echipei, şi aşa mai departe. Când dai nişte declaraţii şi ai idee de ce se poate întâmpla… Poate asta vrea Gigi să se întâmple. <<Vreau să scap de tine!>>

Sigur, jocul FCSB-ului nu e cum trebuie să fie. Sunt alte aşteptări, dar sunt multe probleme, au fost probleme medicale, jucătorii stau două-trei săpătămâni după ce sunt infectaţi cu COVID. E nevoie şi de mai mult de o lună pentru un jucător să revină la un nivel optim”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru looksport.ro.

Focar de Covid-19 la FCSB

Spectacolul va fi greu de văzut, cel puțin în această perioadă în care FCSB are doar 12 jucători valizi. Meciul cu Farul este în pericol din cauza focarului de Covid de la echipa lui Iordănescu. Ultima lovitură a venit din partea lui Florin Tănase, care s-a accidentat din nou.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, a fost depistat pozitiv. La momentul ăsta avem 12, dar sperăm să recuperăm până la ora meciului. Tănase s-a accidentat și este disponibil. A terminat, dar are glezna cât pepenele galben, nu cât ăla roșu„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Numai două rezerve a avut FCSB în meciul cu CS Mioveni, câștigat cu 3-0. Conducătorii roș-albaștrilor anunță că nu mai au ce fotbaliști să aducă de la echipa a doua.

Vicecampionii României au probleme uriașe de lot. La meciul cu Mioveni, de la FCSB au lipsit Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Aceștia au fost infectați cu Covid-19, iar alții au fost izolați, fiind suspecți că ar avea virusul. De asemenea, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu au lipsit, aceștia fiind accidentați. Între timp, Tavi Popescu a fost băgat în izolare!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și