Închide meniul

Dan Petrescu are probleme serioase înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar: „Moralul jucătorilor este afectat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 12:55

Dan Petrescu are probleme serioase înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar: „Moralul jucătorilor este afectat!

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu are probleme serioase înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar

Dan Petrescu are probleme înainte de meciul cu AZ Alkmaar. CFR Cluj a pierdut meciul cu Rapid, scor 0-2, iar moralul jucătorilor este la pământ, anunță Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, „Bursucul” trebuie să le ridice moralul jucătorilor înainte de meciul din UEFA Conference League.

„Trebuie să ridice moralul jucătorilor afectat după acest joc foarte slab, care nu ne caracterizează. A fost însă doar un accident, sunt convins că vor demonstra joi că sunt campionii României, prin atitudine, determinare și ambiție”, a declarat Bogdan Mara la sport.ro.

CFR Cluj tremură înaintea meciului de foc cu AZ Alkmaar

CFR Cluj ocupă ultimul loc în UEFA Conference League după două etape. Ardelenii joacă cu olandezii de la AZ Alkmaar și au nevoie de puncte pentru a spera la primăvara europeană.

Totuși, Bogdan Mara recunoaște că adversara este superioară campioanei României.

Reclamă

”Cu Rapid a fost unul din cel mai slabe meciuri ale noastre, a fost o victorie fără dubii a Rapidului. Jucătorii nu au arătat nimic, nici dorință, nici determinare. Dan Petrescu a avut o discuție cu ei.

Ne așteaptă o serie grea de meciuri dificile: joi cu Alkmaar, o echipă extrem de puternică, a jucat mereu în fazele superioare din cupele europene. În lotul actual are mulți jucători de echipa națională, 14 în total.

Ne-am îngrozit puțin uitându-mă la lotul lor! Au o viteză de joc fantastică. Au încheiat pe locul 3 după Ajax și PSV anul trecut în Eredivisie. Dar jucătorii noștri se vor mobiliza, trebuie să învețe din greșeli, să fie din nou luptători”, a declarat Bogdan Mara la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și