Închide meniul

Dan Petrescu are probleme serioase înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar: „Moralul jucătorilor este afectat!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 12:55

Dan Petrescu are probleme serioase înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar: „Moralul jucătorilor este afectat!

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

  • Dan Petrescu are probleme serioase înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar
  • Anunțul făcut de Bogdan Mara

Dan Petrescu are probleme serioase înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar

Dan Petrescu are probleme înainte de meciul cu AZ Alkmaar. CFR Cluj a pierdut meciul cu Rapid, scor 0-2, iar moralul jucătorilor este la pământ, anunță Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, „Bursucul” trebuie să le ridice moralul jucătorilor înainte de meciul din UEFA Conference League.

„Trebuie să ridice moralul jucătorilor afectat după acest joc foarte slab, care nu ne caracterizează. A fost însă doar un accident, sunt convins că vor demonstra joi că sunt campionii României, prin atitudine, determinare și ambiție”, a declarat Bogdan Mara la sport.ro.

Reclamă

CFR Cluj tremură înaintea meciului de foc cu AZ Alkmaar

CFR Cluj ocupă ultimul loc în UEFA Conference League după două etape. Ardelenii joacă cu olandezii de la AZ Alkmaar și au nevoie de puncte pentru a spera la primăvara europeană.

Totuși, Bogdan Mara recunoaște că adversara este superioară campioanei României.

Reclamă

”Cu Rapid a fost unul din cel mai slabe meciuri ale noastre, a fost o victorie fără dubii a Rapidului. Jucătorii nu au arătat nimic, nici dorință, nici determinare. Dan Petrescu a avut o discuție cu ei.

Ne așteaptă o serie grea de meciuri dificile: joi cu Alkmaar, o echipă extrem de puternică, a jucat mereu în fazele superioare din cupele europene. În lotul actual are mulți jucători de echipa națională, 14 în total.

Ne-am îngrozit puțin uitându-mă la lotul lor! Au o viteză de joc fantastică. Au încheiat pe locul 3 după Ajax și PSV anul trecut în Eredivisie. Dar jucătorii noștri se vor mobiliza, trebuie să învețe din greșeli, să fie din nou luptători”, a declarat Bogdan Mara la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc