Închide meniul

Barcelona – Dinamo Kiev 1-0 | Mircea Lucescu, prima reacție după un nou eșec pe Camp Nou. „De ce noi și Șahtior nu marcăm în Champions League?”. Ce a declarat antrenorul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 22:46

Reclamă
Barcelona – Dinamo Kiev 1-0 | Mircea Lucescu, prima reacție după un nou eșec pe Camp Nou. „De ce noi și Șahtior nu marcăm în Champions League?. Ce a declarat antrenorul român

Mircea Lucescu

Profimediaimages

Ucrainenii au coborât pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct. La fel ca și cealaltă echipă din Ucraina, Șahtior, trupa lui „Il Luce” nu a reușit să înscrie în meciurile tur. Mircea Lucescu a avut o primă reacție, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Mircea Lucescu după Barcelona – Dinamo Kiev 1-0

Bineînțeles, sunt nemulțumit de scor, nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în prima repriză. Mi-a plăcut a doua repriză, felul în care am jucat, cum am depășit bariera fricii de a juca împotriva Barcelonei. Am fi putut obține mai mult. Felul în care am jucat în a doua repriză, mi-a plăcut.

Jucătorii noștri trebuie să înțeleagă că acesta este nivelul în Champions League, la care trebuie să ne ridicăm. Jucătorii Barcelonei au fost nu numai rapizi și tehnici, ci și agresivi, au comis 18 faulturi.

În a doua jumătate, nu ne-a mai fost frică să jucăm, nu ne-a mai fost frică să plecăm la atac. Puterea Barcelonei de azi constă în agresivitate în atac. La începutul jocului, am avut o ieșire 3 contra 1 și am luat decizii greșite. La acest nivel, este obligatoriu să marchezi. S-ar fi schimbat foarte multe dacă o făceam.

De ce noi și Șahtior nu înscriem în Liga Campionilor? Pentru că nivelul campionatului nostru este mult mai mic decât nivelul din Champions League. Când joci cu astfel de echipe, înțelegi că mai este mult de lucru„, a declarat Mircea Lucescu după Barcelona – Dinamo Kiev 1-0, potrivit sport.ua.

Reclamă

Jucătorii ucraineni nu au putut să profite de forma slabă pe care o traversează gruparea blaugrana. Au terminat meciul fără șut spre spațiul porții adverse. Au arătat o lipsă de agresivitate, ținând cont că au făcut numai 7 faulturi și nu au primit niciun cartonaș.

Barcelona a primit un plus de moral chiar înainte de El Clasico. Jucătorii lui Ronald Koeman au duel cu marea rivală, Real Madrid, duminică, de la ora 17.15. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și