Închide meniul

Barcelona – Dinamo Kiev 1-0 | Mircea Lucescu, prima reacție după un nou eșec pe Camp Nou. „De ce noi și Șahtior nu marcăm în Champions League?”. Ce a declarat antrenorul român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 22:46

Barcelona – Dinamo Kiev 1-0 | Mircea Lucescu, prima reacție după un nou eșec pe Camp Nou. „De ce noi și Șahtior nu marcăm în Champions League?. Ce a declarat antrenorul român

Mircea Lucescu

Profimediaimages

Ucrainenii au coborât pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct. La fel ca și cealaltă echipă din Ucraina, Șahtior, trupa lui „Il Luce” nu a reușit să înscrie în meciurile tur. Mircea Lucescu a avut o primă reacție, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Mircea Lucescu după Barcelona – Dinamo Kiev 1-0

Bineînțeles, sunt nemulțumit de scor, nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în prima repriză. Mi-a plăcut a doua repriză, felul în care am jucat, cum am depășit bariera fricii de a juca împotriva Barcelonei. Am fi putut obține mai mult. Felul în care am jucat în a doua repriză, mi-a plăcut.

Jucătorii noștri trebuie să înțeleagă că acesta este nivelul în Champions League, la care trebuie să ne ridicăm. Jucătorii Barcelonei au fost nu numai rapizi și tehnici, ci și agresivi, au comis 18 faulturi.

În a doua jumătate, nu ne-a mai fost frică să jucăm, nu ne-a mai fost frică să plecăm la atac. Puterea Barcelonei de azi constă în agresivitate în atac. La începutul jocului, am avut o ieșire 3 contra 1 și am luat decizii greșite. La acest nivel, este obligatoriu să marchezi. S-ar fi schimbat foarte multe dacă o făceam.

De ce noi și Șahtior nu înscriem în Liga Campionilor? Pentru că nivelul campionatului nostru este mult mai mic decât nivelul din Champions League. Când joci cu astfel de echipe, înțelegi că mai este mult de lucru„, a declarat Mircea Lucescu după Barcelona – Dinamo Kiev 1-0, potrivit sport.ua.

Reclamă

Jucătorii ucraineni nu au putut să profite de forma slabă pe care o traversează gruparea blaugrana. Au terminat meciul fără șut spre spațiul porții adverse. Au arătat o lipsă de agresivitate, ținând cont că au făcut numai 7 faulturi și nu au primit niciun cartonaș.

Barcelona a primit un plus de moral chiar înainte de El Clasico. Jucătorii lui Ronald Koeman au duel cu marea rivală, Real Madrid, duminică, de la ora 17.15. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și