Închide meniul

FCSB a cerut, oficial, amânarea meciului cu Farul. Roș-albaștrii mai au 11 fotbaliști apți de joc. Un nou scandal în Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 octombrie 2021, 12:42

FCSB a cerut, oficial, amânarea meciului cu Farul. Roș-albaștrii mai au 11 fotbaliști apți de joc. Un nou scandal în Liga 1

Gică Popescu, supărat după înfrângerea cu FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Potrivit digisport.ro, FCSB a depus, joi, la LPF, dosarul prin care solicită amânarea confruntării cu Farul. Se folosește de un pasaj din regulament care prevede că o echipă are nevoie de cel puțin 13 jucători valizi, dintre care un portar. În meciul din ultima etapă, cu CS Mioveni, roș-albaștrii au avut numărul minim. Numai două rezerve au stat pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a cerut, la LPF, amânarea meciului cu Farul

Constănțenii nu sunt dispuși să accepte amânarea și au transmis un mesaj ferm. Gică Popescu anunță că regulamentul trebuie respectat, indiferent de consecințe.

Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!

Regulamentul trebuie să fie același pentru toată lumea. Și noi am trecut la un moment dat pe foaie patru juniori pentru a completa lotul. Din acest motiv există Lista A, Lista B… Mă repet, vrem doar să fie respectat regulamentul„, a spus Gheorghe Popescu pentru sursa citată.

Reclamă

Florin Tănase și Andrei Miron sunt ultimii jucători care au părăsit lotul. Amândoi s-au accidentat și nu pot fi recuperați până la ora jocului.

Echipa lui Gigi Becali a fost lovită din plin de pandemie. Nu mai puțin de opt fotbaliști au fost testați pozitiv cu Covid-19. Confirmați cu coronavirus au fost și Edi Iordănescu și Mihai Pintilii. Pe deasupra, FCSB are și infirmeria plină. Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Andrei Miron sunt accidentați.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și