Închide meniul

FCSB, la pământ! Echipa lui Edi Iordănescu a mai pierdut un jucător. Câți jucători mai sunt apți pentru meciul cu Farul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 octombrie 2021, 19:48

FCSB, la pământ! Echipa lui Edi Iordănescu a mai pierdut un jucător. Câți jucători mai sunt apți pentru meciul cu Farul

Propunere șoc pentru Liga 1! "Nu te vaccinezi, nu joci!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ultimul care a fost trecut pe indisponibililor este Andrei Miron, jucător de bază pentru Edi Iordănescu. Potrivit fanatik.ro, fundașul a acuzat probleme musculare la antrenament și este incert pentru meciul cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB l-a pierdut și pe Andrei Miron

FCSB are doar 13 jucători disponibili pentru meciul cu Farul. În cazul în care Miron nu se recuperează la timp, roș-albaștrii nu pot completa foaie de joc, astfel că partida va fi amânată.

Echipa lui Gigi Becali a fost lovită din plin de pandemie. Nu mai puțin de opt fotbaliști au fost testați pozitiv cu Covid-19. Confirmați cu coronavirus au fost și Edi Iordănescu și Mihai Pintilii. Pe deasupra, FCSB are și infirmeria plină, Florinel Coman, Ionuț Panțîru, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu fiind accidentați.

În ultima etapă, FCSB a avut doar doi jucători pe banca de rezerve, împotriva lui CS Mioveni, meci pe care elevii lui Edi Iordănescu l-au câștigat cu 3-0.

Mihai Stoica: „Facem o greșeală mare și oamenii mor”

Managerul general al vicecampioanei a anunțat că s-au luat toate măsurile pentru a nu se ajunge într-o astlfe de situație. Mihai Stoica a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă la baza de pregătire din Berceni și cere ca toată lumea să fie testată înaintea meciurilor, inclusiv cei vaccinați.

Reclamă

Ne-am luat absolut toate măsurile, am stat în hotel în single-uri, am stat în cantonament în single-uri. La fel este situația acum și la noi la bază, pemtru că avem condiții, ne permitem. Și mâncarea este servită în casolete, direct la cameră.

Gigi a spus că nu se vaccinează el. El niciodată n-a spus vreunui jucător: nu te vaccina! Eu cred cu convingere că este mai periculos un om vaccinat netestat decât un om nevaccinat testat negativ.

Ar trebui şi cei care conduc ţara asta să bage la cap. Vaccinaţi, nevaccinaţi trebuie să ne testăm. Nu facem asta, facem o greşeală mare şi oamenii mor”, a spus MM Stoica pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și