Închide meniul

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | „Trecem printr-o perioadă grea!” Adrian Păun, în depresie după o nouă înfrângere. Ce a spus Dan Petrescu

Alexandru Ivan Publicat: 22 octombrie 2021, 0:15 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 1:20

Reclamă
CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | „Trecem printr-o perioadă grea! Adrian Păun, în depresie după o nouă înfrângere. Ce a spus Dan Petrescu

Hepta

Adrian Păun a recunoscut că echipa din Gruia traversează o adevărată criză. Moralul este la pământ la CFR Cluj, care are doar un singur punct după trei meciuri în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | Reacția lui Adrian Păun

„Din păcate nu am reușit să scoatem măcar un punct. Al treilea meci în care nu reușim să câștigăm. N-avem decât să ne jucăm șansa. Prima repriză a fost mai slabă. A doua repriză am fost mai motivați. Nu înțeleg de ce trebuie să treacă o repriză ca să începem să jucăm fotbal. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil.

N-avem decât să sperăm. Va fi foarte greu să obținem trei victorii. Încă se joacă, trebuie să ne jucăm șansa până la capăt. Nu ne pică bine că suntem pe ultimul loc, ținând cont de performanțele din anii trecuți, această grupă era cea mai accesibilă.

E normal ca Dan Petrescu să reacționeze. Sper ca meciurile viitoare să câștigăm. Victoriile aduc victorii. Trebuie să recunoaștem, trecem printr-o perioadă grea”, a spus Adrian Păun după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1, la Pro X.

Adrian Păun: „Noi nu știm nimic despre Dan Petrescu”

Fără rezultate impresionate în noul său mandat la CFR Cluj, în spatiul public a apărut informația că Dan Petrescu ar putea fi demis de patronul Ioan Varga. Jucătorii de la CFR Cluj nu știu susțin că nu știu nimic despre acest subiect.

Reclamă

„Nu sunt în măsură să vorbesc, eu știu că Petrescu este antrenorul nostru. Noi nu știm nimic, suntem în continuare alături de el”, a mai spus Păun.

În următoarea rundă din Conference League, CFR Cluj are meci tot cu AZ Alkmaar. Duelul va avea loc pe 4 noiembrie, în Olanda.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și