Închide meniul

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1. Campioana e în criză. A doua înfrângere consecutivă. Echipa lui Dan Petrescu a rămas fără victorie în Conference League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 21:05 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 0:02

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1. Campioana e în criză. A doua înfrângere consecutivă. Echipa lui Dan Petrescu a rămas fără victorie în Conference League

Hepta

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League. Karlsson a marcat singurul gol al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a forțat egalarea în repriza a doua, însă Debeljuh și Omrani nu s-au lipit la gol. În celălalt meci din grupă, Jablonec și Randers au terminat la egalitate, scor 2-2.

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Campioana pierde al doilea meci în Conference League și este pe ultimul loc în clasament.

Min 54: Ocazie pentru CFR Cluj! Debeljuh a reluat cu capul pe lângă poarta olandezilor

Min 45: Pauză în Gruia! Oaspeții condus cu 1-0. Dan Petrescu a luat o decizie surprinzătoare și l-a schimbat pe favoritul său, Culio, cu Nana Boateng

Reclamă

Min. 18: GOOOL AZ Alkmaar! Karlsson marchează cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Min 15: Ocazie uriașă pentru AZ Alkmaar! Clasie a șutat în bară de la marginea careului.

Min 1: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Păun, Bordeianu, Culio – Deac, Debeljuh, Omrani
Rezerve: Figueiredo, Hindrich, Rodriguez, Graovac, Sigurjonsson, Susic, Costache, Boateng, Petrila, Bouhenna, Alibec, Fl. Ștefan
Antrenor: Dan Petrescu

AZ Alkmaar: Vindahl-Jensen – Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjo, De Wit, Clasie – Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson
Rezerve: Verhulst, Reus, Aboukhlal, Koopmeiners, Witry, Evjen, Duin, Letschert, Taabouni, Reijnders, Beukema
Antrenor: Pascal Jansen

CFR Cluj este pe ultimul loc în grupa de Conference League, fără victorie. Campioana României a pierdut cu Jablonesc, scor 0-1, și a izbutit o remiză cu Randers, scor 1-1.

CFR are acum un meci „de foc” cu liderul grupei. Dan Petrescu se gândește la ce este mai rău și a ținut să își laude viitoarea adversară.

Dan Petrescu a avut coșmaruri înainte de CFR Cluj – AZ Alkmaar

Pot să spun că mă sperie pentru că au un lot foarte bun, tânăr, între 21 și 28 de ani. Sunt 14 jucători de națională, jucători de clasă, care au tinerețe și viteză. Au terminat pe locul 3 într-un campionat foarte puternic. Ați văzut ieri ce a făcut Ajax cu Dortmund, fotbalul olandez a produs mereu jucători tineri și jucători de calitate.

Jocul de atac al lor este, sincer, unul pe care nu l-am mai văzut de mult la alte echipe. Pe mine mă sperie mai mult forma noastră decât cei de la Alkmaar. Dar și cei de la Alkmaar„, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului.

Petrescu încă nu și-a revenit după eșecul cu Rapid, din Liga 1. Ardelenii aveau trei victorii la rând, dar au cedat cu 0-2 în fața echipei lui Mihai Iosif. De cealaltă parte, AZ Alkmaar tocmai a învins-o cu 5-1 pe FC Utrecht.

Reclamă

„Cât sunt antrenor la orice echipă, mai ales la CFR Cluj, nu dorm bine! Indiferent de scor, de victorie. Dorm puțin și sunt îngrijorat! Dar după ultimul meci a fost mult mai greu, poate se vede și pe fața mea. Nu prea am dormit deloc, nu am înțeles nimic din acel meci.

Am încercat să văd unde am greșit și ce trebuie să fac în continuare pentru că de asta m-am întors la CFR, să aduc echipa unde a fost. Sunt conștient că nu mai e echipa care a fost, în anii trecuți, în cupele europene„, a reacționat antrenorul lui CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și