Închide meniul

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | „Trecem printr-o perioadă grea!” Adrian Păun, în depresie după o nouă înfrângere. Ce a spus Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 octombrie 2021, 0:15 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 1:20

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | „Trecem printr-o perioadă grea! Adrian Păun, în depresie după o nouă înfrângere. Ce a spus Dan Petrescu

Hepta

Adrian Păun a recunoscut că echipa din Gruia traversează o adevărată criză. Moralul este la pământ la CFR Cluj, care are doar un singur punct după trei meciuri în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1 | Reacția lui Adrian Păun

„Din păcate nu am reușit să scoatem măcar un punct. Al treilea meci în care nu reușim să câștigăm. N-avem decât să ne jucăm șansa. Prima repriză a fost mai slabă. A doua repriză am fost mai motivați. Nu înțeleg de ce trebuie să treacă o repriză ca să începem să jucăm fotbal. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil.

N-avem decât să sperăm. Va fi foarte greu să obținem trei victorii. Încă se joacă, trebuie să ne jucăm șansa până la capăt. Nu ne pică bine că suntem pe ultimul loc, ținând cont de performanțele din anii trecuți, această grupă era cea mai accesibilă.

E normal ca Dan Petrescu să reacționeze. Sper ca meciurile viitoare să câștigăm. Victoriile aduc victorii. Trebuie să recunoaștem, trecem printr-o perioadă grea”, a spus Adrian Păun după CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1, la Pro X.

Adrian Păun: „Noi nu știm nimic despre Dan Petrescu”

Fără rezultate impresionate în noul său mandat la CFR Cluj, în spatiul public a apărut informația că Dan Petrescu ar putea fi demis de patronul Ioan Varga. Jucătorii de la CFR Cluj nu știu susțin că nu știu nimic despre acest subiect.

Reclamă

„Nu sunt în măsură să vorbesc, eu știu că Petrescu este antrenorul nostru. Noi nu știm nimic, suntem în continuare alături de el”, a mai spus Păun.

În următoarea rundă din Conference League, CFR Cluj are meci tot cu AZ Alkmaar. Duelul va avea loc pe 4 noiembrie, în Olanda.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și