Închide meniul

Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Sampdoria! Fundașul român, introdus pe teren după accidentarea unui coechipier

Dragoș Vasile Publicat: 23 octombrie 2021, 0:05

Reclamă
Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Sampdoria! Fundașul român, introdus pe teren după accidentarea unui coechipier

Radu Drăguşin

U.C. Sampdoria Twitter

Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Sampdoria

Radu Drăgușin, 19 ani, a debutat pentru Sampdoria în Serie A. Jucătorul împrumutat de Juventus a fost introdus pe teren în minutul 19, după accidentarea lui Valerio Verre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu internaționalul de tineret pe teren, echipa lui Roberto D’Aversa a câștigat la limită, scor 2-1. Gyasi și-a băgat mingea în propria poartă, Candreva a majorat avantajul gazdelor, iar Daniele Verde a marcat unicul gol al oaspeților.

În urma acestui succes, Sampdoria a urcat pe locul 13 în Serie A, cu 9 puncte. În următoarea etapă, echipa românului o așteaptă pe teren propriu pe Atalanta.

Reclamă

 

Radu Drăguşin, convocat din nou la naţionala U21 a României

Florin Bratu a uitat de scandalul cu Radu Drăguşin şi l-a chemat pe jucătorul Sampdoriei pentru următoarea acţiunea a naţionalei U21 a României. „Tricolorii” mici joacă pe 16 noiembrie, la Frosinone, cu Italia.

Pentru acest duel, Bratu a apelat la Radu Drăgușin (Sampdoria / Italia), Alexandru Țârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria) și Daniel Birligea (Teramo Calcio / Italia).

Reclamă 4 / 0/3

Conform frf.ro, există posibilitatea ca România U21 să mai joace un meci amical, tot în luna noiembrie, dar Federaţia aşteaptă o confirmare oficială.

Radu Drăgușin a fost inclus inițial de Florin Bratu pe lista jucătorilor convocați la națioanala U21 pentru meciurile din luna octombrie, cu Suedia și Mexic. Fundașul de 19 ani a refuzat însă să se prezinte la lot, pe motiv că are nevoie de timp de acomodare la echipa de club, Sampdoria, unde este împrumutat de la Juventus.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și