Închide meniul

Radu Drăguşin, convocat din nou la naţionala U21 a României. Mitraliera Bratu a uitat de scandalul provocat de jucătorul lui Juventus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 13:27

Radu Drăguşin, convocat din nou la naţionala U21 a României. Mitraliera Bratu a uitat de scandalul provocat de jucătorul lui Juventus

Hepta

Pentru acest duel, Bratu a apelat la Radu Drăgușin (Sampdoria / Italia), Alexandru Țârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria) și Daniel Birligea (Teramo Calcio / Italia).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform frf.ro, există posibilitatea ca România U21 să mai joace un meci amical, tot în luna noiembrie, dar Federaţia aşteaptă o confirmare oficială.

Radu Drăguşin a refuzat convocarea la naţionala U21 a României

Radu Drăgușin a fost inclus inițial de Florin Bratu pe lista jucătorilor convocați la națioanala U21 pentru meciurile din luna octombrie, cu Suedia și Mexic. Fundașul de 19 ani a refuzat însă să se prezinte la lot, pe motiv că are nevoie de timp de acomodare la echipa de club, Sampdoria, unde este împrumutat de la Juventus.

La acel moment, Mihai Stoichiță a precizat că Drăgușin se bucură de sprijinul FRF, care a revocat convocarea, ca dorința jucătorului de a rămâne la echipa de club să fie îndeplinită.

„Nu știu dacă plecarea la Sampdoria este cel mai bun lucru pentru el. Am avut o corespondență cu cei de la Sampdoria, am fost informați că ei sunt foarte surprinși că nu se prezintă la echipa națională. Până la urmă, am trimis un email prin care am revocat convocarea, ca să poată să joace probabil la Sampdoria Primavera.

Reclamă

Dacă rămânea convocarea, ei nu îl foloseau. Sper să se trezească la fotbal. Indulgența asta a avut loc la momentul actual din partea președintelui FRF și a mea. Îl cunosc de foarte multă vreme (n.r. – pe Drăgușin), îi cunosc foarte bine părinții. El nu joacă de foarte mult timp, l-ar ajuta să fie vizibil la nivel de națională U21”, a spus Mihai Stoichiță, la momentul respectiv.

Drăgușin are două prezențe în tricoul selecționatei U21 a României, pentru care a evoluat și la Campionatul European din luna martie. 3 milioane de euro valorează Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și