Închide meniul

Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Sampdoria! Fundașul român, introdus pe teren după accidentarea unui coechipier

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 octombrie 2021, 0:05

Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Sampdoria! Fundașul român, introdus pe teren după accidentarea unui coechipier

Radu Drăguşin

U.C. Sampdoria Twitter

Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Sampdoria

Radu Drăgușin, 19 ani, a debutat pentru Sampdoria în Serie A. Jucătorul împrumutat de Juventus a fost introdus pe teren în minutul 19, după accidentarea lui Valerio Verre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu internaționalul de tineret pe teren, echipa lui Roberto D’Aversa a câștigat la limită, scor 2-1. Gyasi și-a băgat mingea în propria poartă, Candreva a majorat avantajul gazdelor, iar Daniele Verde a marcat unicul gol al oaspeților.

În urma acestui succes, Sampdoria a urcat pe locul 13 în Serie A, cu 9 puncte. În următoarea etapă, echipa românului o așteaptă pe teren propriu pe Atalanta.

Reclamă

 

Radu Drăguşin, convocat din nou la naţionala U21 a României

Florin Bratu a uitat de scandalul cu Radu Drăguşin şi l-a chemat pe jucătorul Sampdoriei pentru următoarea acţiunea a naţionalei U21 a României. „Tricolorii” mici joacă pe 16 noiembrie, la Frosinone, cu Italia.

Pentru acest duel, Bratu a apelat la Radu Drăgușin (Sampdoria / Italia), Alexandru Țârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria) și Daniel Birligea (Teramo Calcio / Italia).

Reclamă 4 / 0/3

Conform frf.ro, există posibilitatea ca România U21 să mai joace un meci amical, tot în luna noiembrie, dar Federaţia aşteaptă o confirmare oficială.

Radu Drăgușin a fost inclus inițial de Florin Bratu pe lista jucătorilor convocați la națioanala U21 pentru meciurile din luna octombrie, cu Suedia și Mexic. Fundașul de 19 ani a refuzat însă să se prezinte la lot, pe motiv că are nevoie de timp de acomodare la echipa de club, Sampdoria, unde este împrumutat de la Juventus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și