Închide meniul

Dinamo – Rapid 1-1 | „Ne încurcăm cu echipele mici!” Rapidiștii, supărați că n-au dat de pământ cu echipa lui Rednic. „Nu am jucat nimic!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 23:11

Reclamă
Dinamo – Rapid 1-1 | „Ne încurcăm cu echipele mici! Rapidiștii, supărați că n-au dat de pământ cu echipa lui Rednic. „Nu am jucat nimic!

Hepta

Dinamo a ajuns la 10 etape la rând fără victorie. Cu așa parcurs, rapidiștii ar fi vrut să câștige confortabil în Ștefan cel Mare. Alexandru Dandea s-a plâns că Rapidul pierde puncte cu echipele mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Rapid 1-1 | Alexandru Dandea: „Mereu ne încurcăm cu echipele mici!”

„Astăzi nu am făcut un joc foarte bun. Trebuie să ne mulțumim și cu egalul. Mai avem mult de muncă, sper ca la meciul cu Craiova să arătăm diferit. Terenul de joc de aici cred că este cel mai prost din țară, dar asta nu ne scuză, noi nu am făcut ceea ce ne-a cerut antrenorul. Dacă împotriva celor de la CFR am jucat perfect, astăzi nu am jucat nimic.

Întotdeauna așa a fost la Rapid. Noi mereu ne încurcăm cu echipele mici. Așa cum ne-au de sus cei de la CFR Cluj pe noi, poate așa am intrat noi în această seară”, a spus Alexandru Dandea, după Dinamo-Rapid 1-1. 

Dinamo – Rapid 1-1

Dinamo a început tare meciul cu Rapid și a fost aproape de deschiderea scorului în două rânduri, după ce Dragoș Grigore a pasat la adversar de fiecare dată.

Dinamo a ieșit hotărâtă și în repriza a doua. Torje, căruia Mircea Rednic i-a încredințat banderola de căpitan, a prins un șut spectaculos, din prima, după o pasă a lui Deian Sorescu. Mingea s-a dus pe colțul scurt, aproape de vinclu, lăsându-l fără speranță pe Horatiu Moldovan.

Reclamă

Rapid nu a reușit să pună probleme, dar echipa lui Iosif a găsit resurse ca să plece neînvinsă din Ștefan cel Mare. În prelungirile meciului, Nicolae Carnat a luat la țintă vinclul porții lui Plamen Iliev, cu o execuție fabuloasă din afara careului.

S-a terminat 1-1, iar Dinamo rămâne fără victorie în ultimele 10 etape din Liga 1. De cealaltă parte, Rapid este în continuare pe loc de play-off, cu 22 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și