Închide meniul

Dinamo – Rapid 1-1 | „Ne încurcăm cu echipele mici!” Rapidiștii, supărați că n-au dat de pământ cu echipa lui Rednic. „Nu am jucat nimic!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 23:11

Dinamo – Rapid 1-1 | „Ne încurcăm cu echipele mici! Rapidiștii, supărați că n-au dat de pământ cu echipa lui Rednic. „Nu am jucat nimic!

Hepta

Dinamo a ajuns la 10 etape la rând fără victorie. Cu așa parcurs, rapidiștii ar fi vrut să câștige confortabil în Ștefan cel Mare. Alexandru Dandea s-a plâns că Rapidul pierde puncte cu echipele mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Rapid 1-1 | Alexandru Dandea: „Mereu ne încurcăm cu echipele mici!”

„Astăzi nu am făcut un joc foarte bun. Trebuie să ne mulțumim și cu egalul. Mai avem mult de muncă, sper ca la meciul cu Craiova să arătăm diferit. Terenul de joc de aici cred că este cel mai prost din țară, dar asta nu ne scuză, noi nu am făcut ceea ce ne-a cerut antrenorul. Dacă împotriva celor de la CFR am jucat perfect, astăzi nu am jucat nimic.

Întotdeauna așa a fost la Rapid. Noi mereu ne încurcăm cu echipele mici. Așa cum ne-au de sus cei de la CFR Cluj pe noi, poate așa am intrat noi în această seară”, a spus Alexandru Dandea, după Dinamo-Rapid 1-1. 

Dinamo – Rapid 1-1

Dinamo a început tare meciul cu Rapid și a fost aproape de deschiderea scorului în două rânduri, după ce Dragoș Grigore a pasat la adversar de fiecare dată.

Dinamo a ieșit hotărâtă și în repriza a doua. Torje, căruia Mircea Rednic i-a încredințat banderola de căpitan, a prins un șut spectaculos, din prima, după o pasă a lui Deian Sorescu. Mingea s-a dus pe colțul scurt, aproape de vinclu, lăsându-l fără speranță pe Horatiu Moldovan.

Reclamă

Rapid nu a reușit să pună probleme, dar echipa lui Iosif a găsit resurse ca să plece neînvinsă din Ștefan cel Mare. În prelungirile meciului, Nicolae Carnat a luat la țintă vinclul porții lui Plamen Iliev, cu o execuție fabuloasă din afara careului.

S-a terminat 1-1, iar Dinamo rămâne fără victorie în ultimele 10 etape din Liga 1. De cealaltă parte, Rapid este în continuare pe loc de play-off, cu 22 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo – Rapid 1-1
  • Reacția lui Alexandru Dandea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și