Închide meniul

Dinamo – Rapid 1-1. Super-goluri în derby-ul etapei! „Câinii” sunt blestemați. 10 etape la rând fără victorie pentru dinamoviști

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 22:25

Dinamo – Rapid 1-1. Super-goluri în derby-ul etapei! „Câinii sunt blestemați. 10 etape la rând fără victorie pentru dinamoviști

Dinamo - Rapid

Hepta

Dinamo a început tare meciul cu Rapid și a fost aproape de deschiderea scorului în două rânduri, după ce Dragoș Grigore a pasat la adversar de fiecare dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ieșit hotărâtă și în repriza a doua. Torje, căruia Mircea Rednic i-a încredințat banderola de căpitan, a prins un șut spectaculos din afara careului, din prima, după o pasă a lui Deian Sorescu. Mingea s-a dus pe colțul scurt, aproape de vinclu, lăsându-l fără speranță pe Horatiu Moldovan.

Rapid nu a reușit să pună probleme, dar echipa lui Iosif a găsit resurse ca să plece neînvinsă din Ștefan cel Mare. În prelungirile meciului, Nicolae Carnat a luat la țintă vinclul porții lui Plamen Iliev, cu o execuție fabuloasă din afara careului.

S-a terminat 1-1, iar Dinamo rămâne fără victorie în ultimele 10 etape din Liga 1. De cealaltă parte, Rapid este în continuare pe loc de play-off, cu 22 de puncte.

Dinamo – Rapid 1-1

Min 90+1: GOOOL Rapid! Nicolae Carnat a egalat cu un șut cu interiorul, din afara careului, care l-a lăsat fără reacție pe Plamen Iliev.

Reclamă

Min 78: Ocazie pentru Rapid! Belu-Iordache nu a reușit să ajungă la o minge în fața porții lui Dinamo, după un luft a lui Andrei Radu.

Min 55: GOOOOL. Dinamo! Gabriel Torje a înscris cu un șut fără preluare, din afara careului, după o pasă a lui Deian Sorescu. Mingea șutată de Torje s-a oprit aproape de vinclul porții lui Horațiu Moldovan.

Min 45: Pauză, scorul este 0-0

Reclamă 4 / 0/3

Min 36: Momente de panică în Ștefan cel  Mare! Alexandru Răuță a primit îngrijiri pe teren, după care a fost luat cu ambulanța și transportat la spital. Mijlocașul lui Dinamo a acuzat probleme de respirație. Medicii i-au pus o mască de respirație. Meciul a fost întrerupt aproximativ 3 minute. Mircea Rednic l-a schimbat pe Răuță cu Cosmin Matei.

Min 3: Înca o ocazie pentru Dinamo! Torje a profitat de o nouă gafă în apărarea lui Mihai Iosif, dar șutul său a fost apărat de Moldovan

Min 2: Prima ocazie a meciului! Horațiu Moldovan l-a blocat excelent pe Răuță, care a rămas singur după o pasă greșită a lui Dragoș Grigore

Min 1: A început meciul

DINAMO: Iliev – Sorescu, Pinto, R. Grigore, A. Radu – Itu, Răuță, Espinosa – Torje, Ivanosvki, Măgureanu
Rezerve: Eșanu, Ehamnn, Giafer, St. Filip, C. Matei, Bordușanu, Neicuțescu, Vestenicky, Bani
ANTRENOR: Mircea Rednic

RAPID: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore, Cl. Belu – Crepulja, Al. Albu – Stahl, Sefer, Hlistei – Ad. Bălan
Rezerve: Drăghia, Nastos, Moise, Carnat, A. Ilie, Florică, Alami, Marzouk, Al. Ioniță

ANTRENOR: Mihai Iosif

Reclamă

Știrea inițială

Mihai Iosif: „Sunt vânat, dar eu nu sunt un iepuraş!”

Mihai Iosif nu o subestimează pe Dinamo înaintea derby-ului. Antrenorul giuleștenilor se așteaptă la un duel de foc în Ștefan cel Mare. „Sper că ne vom ridica la nivelul acestui derby”, a transmis acesta.

„Ne aşteaptă un derby de tradiţie al fotbalului românesc, dar care va fi lipsit de aportul galeriilor. Sper că ne vom ridica la nivelul acestui derby. Nu o să uit că fanii lor strigau „Rapid nu moare”, aşa că îi doresc lui Dinamo să poată continua pe prima scenă fotbalistică şi să ne putem bucura în continuare de aceste derby-uri.

La noi în echipă, câştigăm şi pierdem împreună. Aceste derby-uri nu au niciodată o favorită, iar noi nu o tratăm de sus pe Dinamo. Poate locul din clasament ne dă statutul de favoriţi, dar rămânem cu picioarele pe pământ şi tratăm meciul cu maximă seriozitate.

Voi fi eu însumi în meciul de mâine seară. Va fi un derby în care lipsa galeriilor va conta foarte mult. Dar mor oameni pe capete, iar fotbalul trece în plan secund. Noi, în cadrul clubului Rapid, suntem cu toţii vaccinaţi. Eşti vânat de când începi să antrenezi o echipă, dar eu nu sunt un iepuraş, nu mă las prins aşa uşor. Dar să ştiţi că n-am simţit presiune din partea conducerii, am fost susţinut”, a declarat Mihai Iosif la conferința de presă.

Dinamo – Rapid, derby-ul zilei în Liga 1

Dinamo traversează cel mai greu moment din istoria clubului. Echipa alb-roșie este pe penultimul loc în Liga 1, cu doar șapte puncte acumulate după 11 etape. În schimb, Rapid a învins-o în runda trecută pe campioan CFR Cluj, scor 2-0, și a urcat pe locul 6, cu 21 de puncte.

„Câinii”, care l-au angajat recent pe antrenorul Mircea Rednic, au suferit opt înfrângeri în ultimele nouă
meciuri de campionat. În ultima rundă, Dinamo a pierdut împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, în deplasare, scor 1-2.

Formația din Ștefan cel Mare are cel mai fragilă defensivă din Liga 1, cu 28 de goluri încasate. În comparație, Rapid a primit doar 9 goluri, având a patra cea mai bună apărare din campionat. Dinamo nu stă bine nici pe faza ofensivă. Echipa lui Mircea Rednic a înscris doar 10 goluri, comparativ cu cele 15 ale giuleștenilor.

Ultima confruntare oficială dintre Dinamo și Rapid a avut loc în 2015 și a fost câștigată de „alb-roșiii”,
scor 2-0. La finalul acelui sezon, echipa din Giulești avea să retrogradeze în Liga 1.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și