Închide meniul

Nicolae Stanciu va pleca de la Slavia Praga! Anamaria Prodan, anunţ important despre mijlocaşul naţionalei: „A avut foarte multe oferte”.

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 0:45 / Actualizat: 24 octombrie 2021, 8:12

Reclamă
Nicolae Stanciu va pleca de la Slavia Praga! Anamaria Prodan, anunţ important despre mijlocaşul naţionalei: „A avut foarte multe oferte.

Nicolae Stanciu pleacă de la Slavia Praga

Profimediaimages

Veste extrem de importantă pentru echipa naţională şi pentru selecţionerul Mirel Rădoi. Mijlocaşul Nicolae Stanciu va pleca de la Slavia Praga în această iarnă. A spus-o Anamaria Prodan, impresara fotbalistului, convinsă că cehii vor accepta acum una dintre ofertele venite pentru român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu va pleca de la Slavia Praga

Impresara Anamaria Prodan, a anunţat că Nicolae Stanciu, unul dintre fotbaliştii pe care-i reprezintă, ar urma să plece de la Slavia Praga. După ce a ratat transferul în vară, tricolorul se poate transfera în următoarea perioadă de marcato, în iarnă.

Nicolae Stanciu e unul dintre cei mai în formă tricolori şi a devenit indispensabil campioanei Cehiei, Slavia Praga. Ajuns în urmă cu doi ani de la Al Ahli, în schimbul sumei de 4 milioane de euro, fostul mijlocaş al FCSB-ului a impresionat în Cehia, dar şi în meciurile din cupele europene.

În vară, tricolorul a fost aproape de transferul la Galatasaray, dar oferta a picat pentru că cele două cluburi nu s-au înţeles la bani. Totul s-ar putea face însă în următoarea perioadă de mercato. „El a avut foarte multe oferte şi în perioada trecută, doar că preţurile nu au fost cele dorite. Dar eu cred că el acum va pleca”, a declarat Anamaria Prodan, la lansarea propriei cărţi.

Anamaria Prodan, anunţ despre fotbalul românesc

Anamaria Prodan a vorbit şi despre situaţia actuală din fotbalul românesc. „Fotbalul românesc trece printr-o perioadă grea şi va ajunge cumva, mai ales cu pandemia, mai jos. Nimeni nu mai plăteşte pentru jucătorii români mulţi bani. Nu avem infrastructură, sunt multe lucruri care te dau jos de pe piedestal înainte să te urci. Eu continui, am agenţia mea, am partenerii mei şi ne-am unit cei mai buni agenţi din Europa în această. Tocmai, din acest motiv, am foarte mulţi jucători străini în portofoliu”, a mai spus impresara.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și