Închide meniul

Cine este atacantul care va semna cu Dinamo. Cum l-a convins pe Mircea Rednic. A ajuns deja la baza de la Săftica

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 13:52

Reclamă
Cine este atacantul care va semna cu Dinamo. Cum l-a convins pe Mircea Rednic. A ajuns deja la baza de la Săftica

Veste uriașă pentru Dinamo

Hepta

Acesta evoluează pe postul de atacant și a ajuns deja la baza de la Săftica, după cum a anunțat Iuliu Mureșan. Numele lui este Nikolaos Kainourgios, potrivit gsp.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nikolaos Kainourgios, atacantul care va semna cu Dinamo

„Cei doi urmează să semneze, probabil luni. Unul a venit la Săftica, cu soția, este atacant. A venit și celălalt, ieri au făcut vizita medicală. Semnătura este o formalitate, ofertele financiare le-am trimis jucătorilor înainte de a veni în România. Nu mai avem ce negocia, rămâne o formalitate”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Nikolaos Kainourgios, fotbalist născut la Atena, are 23 de ani și e liber de contract. El a evoluat ultima dată pentru Zulte Waregem, în campionatul Belgiei. În prezent, acesta valorează 400.000 de euro.

În stagiunea precedentă, Kainourgios a bifat 15 apariții pentru Zulte Waregem, reușind să înscrie două goluri. El poate evolua ca vârf de atac, dar și în flancul stâng al ofensivei.

De-a alungul carierei, în afara experienței din Belgia, Kainourgios a evoluat doar în Grecia, la echipe precum AE Sparti, Aittitos Spaton sau PAS.

Reclamă

Mircea Rednic, nemulțumit de ce a găsit la Dinamo

Mircea Rednic a anunțat după egalul cu Rapid că nu poate face performanță cu actualul lot al lui Dinamo, ținând cont că, după plecarea lui Dario Bonetti, ar fi găsit la echipă jucători cu până la 7 kilograme în plus față de greutatea normală.

„N-am cum să-i cert pe băieții ăștia. Băieții ăștia fac eforturi mari, ținând cont cum s-au antrenat și cum au fost antrenați. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut și 2, și 7kg în plus. Nu e vina lor. Nu că am venit eu și am schimbat, dar băieții fac eforturi. Ce să le reproșezi? Păcat că luăm goluri… nu mai vorbesc ce goluri luăm. La Mediaș n-o să mai dea ăla (n.r – Ronaldo Deaconu) până la sfârșitul anului cum a dat. N-am gestionat ultimele minute nici la UTA, nici aici. Dar chiar îi felicit, ați văzut ce atitudine au avut. Eu zic că nu meritam să pierdem puncte azi.

Ai noștri, jumătate dintre ei, au venit acum o lună. Nu mai jucaseră de 3-4 luni și e greu, dar eu vreau să-i felicit pentru atitudinea avută și cum s-au comportat în meciul ăla. Puteam să dăm și al doilea gol, am avut situații. Ăsta, Carnat, dă și el un gol pe an… a dat un super gol, a avut o execuție extraordinară.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii se antrenează foarte bine, iar antrenamentele nu sunt tari. Poate pentru ce s-a făcut până acum, dar nu e nici la jumătate din intensitatea care a fost la Viitorul. Nu s-a făcut niciun test fizic, n-au fost cântăriți niciodată, n-au făcut un antrenament de forță. Nu vreau să critic ce a fost, că așa a fost situația, alegerea făcută, dar băieții fac eforturi mari. Azi s-au prezentat foarte bine. E al doilea meci în care meritam să câștigăm„, a spus Mircea Rednic.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și