Închide meniul

Dinamo – Rapid 1-1. Iuliu Mureșan a anunțat încă două transferuri la Dinamo! ”Urmează să semneze luni”

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2021, 11:27

Dinamo – Rapid 1-1. Iuliu Mureșan a anunțat încă două transferuri la Dinamo! ”Urmează să semneze luni”

Iuliu Mureșan, prima reacție după Chindia - Dinamo 0-2

Hepta

  • Dinamo – Rapid 1-1
  • Iuliu Mureșan anunță încă două transferuri la Dinamo

”Multe lucruri care nu se fac în timpul antrenamentelor le-am văzut la Bonetti. Când am văzut că nu e cale de întors, am propus să fie schimbat. Să știți că eu am fost artizanul schimbării lui Bonetti. Era dinamovist, mai venea în București, păstra relații bune cu cei din club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeți totuși că a avut rezultate în trecut, ăsta a fost un argument. Urmează să semneze luni cei doi. Unul dintre ei a fost și la Săftica cu soția. Sigur, oferta financiară a fost făcută înainte ca ei să vină în România, deci știu și practic au acceptat”, a spus Iuliu Mureșan, citat de digisport.ro.

Citește și:

Mircea Rednic, nemulțumit de ce a găsit la Dinamo

Mircea Rednic a anunțat după egalul cu Rapid că nu poate face performanță cu actualul lot al lui Dinamo, ținând cont că, după plecarea lui Dario Bonetti, ar fi găsit la echipă jucători cu până la 7 kilograme în plus față de greutatea normală.

Reclamă

„N-am cum să-i cert pe băieții ăștia. Băieții ăștia fac eforturi mari, ținând cont cum s-au antrenat și cum au fost antrenați. Testele fizice sunt foarte slabe, au avut și 2, și 7kg în plus. Nu e vina lor. Nu că am venit eu și am schimbat, dar băieții fac eforturi. Ce să le reproșezi? Păcat că luăm goluri… nu mai vorbesc ce goluri luăm. La Mediaș n-o să mai dea ăla (n.r – Ronaldo Deaconu) până la sfârșitul anului cum a dat. N-am gestionat ultimele minute nici la UTA, nici aici. Dar chiar îi felicit, ați văzut ce atitudine au avut. Eu zic că nu meritam să pierdem puncte azi.

Ai noștri, jumătate dintre ei, au venit acum o lună. Nu mai jucaseră de 3-4 luni și e greu, dar eu vreau să-i felicit pentru atitudinea avută și cum s-au comportat în meciul ăla. Puteam să dăm și al doilea gol, am avut situații. Ăsta, Carnat, dă și el un gol pe an… a dat un super gol, a avut o execuție extraordinară.

Reclamă

Jucătorii se antrenează foarte bine, iar antrenamentele nu sunt tari. Poate pentru ce s-a făcut până acum, dar nu e nici la jumătate din intensitatea care a fost la Viitorul. Nu s-a făcut niciun test fizic, n-au fost cântăriți niciodată, n-au făcut un antrenament de forță. Nu vreau să critic ce a fost, că așa a fost situația, alegerea făcută, dar băieții fac eforturi mari. Azi s-au prezentat foarte bine. E al doilea meci în care meritam să câștigăm„, a spus Mircea Rednic, după Dinamo – Rapid 1-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”