Închide meniul

Olimpiu Moruţan, marea speranţă înaintea derby-ului Beşiktaş – Galatarasay! E anunţat titular. Meci crucial pentru trupa Cim-Bom-Bom.

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 17:10

Reclamă
Olimpiu Moruţan, marea speranţă înaintea derby-ului Beşiktaş – Galatarasay! E anunţat titular. Meci crucial pentru trupa Cim-Bom-Bom.

Meciuri de foc în Europa

Profimedia

Olimpiu Moruţan e din ce în ce mai apreciat în Turcia. După un început ezitant de campionat, Galatasaray speră să-şi revină şi să ia cu asalt primele locuri. Primul meci pentru revenire e chiar derby-ul de luni, cu Beşiktaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, marea speranţă înaintea derby-ului

Românul, dar şi Kerem Akturkoglu reprezintă marile speranțe ale lui Galatasaray înaintea şocului din Super Lig. Partida va avea loc luni, de la ora 20:00.

Beşiktaş – Galatasaray se anunţă unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din campionatul Turciei. După ce a impresionat în Europa League, Olimpiu Moruțan are din nou șansa să se evidențieze pentru gruparea „Cim-Bom-Bom”. Mai mult, se pare că antrenorul Fatih Terim s-a decis în privinţa primului 11 cu care va aborda meciul.

Olimpiu Moruşan, anunţat titular cu Beşiktaş

Cu mai puțin de 48 de ore rămase până la startul derby-ului, presa din Turcia scrie că Fatih Terim s-a hotărât deja asupra primului „11” pe care-l va folosi contra lui Beșiktaș. Din el nu vor lipsi Olimpiu Moruțan și Kerem Akturkoglu, oamenii care au adus victoria din Europa, cu Lokomotiv Moscova.

Echipa lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu are un start grozav de campionat. E abia pe locul 7, cu 17 puncte, și are nevoie de victorie pentru a mai reduce din distanța față de liderul Trabzonspor, care are 24 de puncte. Fanii speră ca Moruţan să aducă victoria după ce a pasat decisiv în victoria lui Galatasaray cu Lokomotiv Moscova, scor 1-0, în grupele Europa League.

Reclamă

Moruțan a fost lăudat la final de fani, dar şi de antrenorul Fatih Terim. „Nu i-am permis adversarei să joace. Moruțan, Kerem și întreaga echipă au dat tot ce au mai bun încă de la începutul sezonului. Sunt fericit că am înscris un gol care reflectă fotbalul pe care dorim să-l jucăm”, a spus antrenorul Fatih Terim.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și