Închide meniul

Olimpiu Moruţan, marea speranţă înaintea derby-ului Beşiktaş – Galatarasay! E anunţat titular. Meci crucial pentru trupa Cim-Bom-Bom.

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 17:10

Olimpiu Moruţan, marea speranţă înaintea derby-ului Beşiktaş – Galatarasay! E anunţat titular. Meci crucial pentru trupa Cim-Bom-Bom.

Meciuri de foc în Europa

Profimedia

Olimpiu Moruţan e din ce în ce mai apreciat în Turcia. După un început ezitant de campionat, Galatasaray speră să-şi revină şi să ia cu asalt primele locuri. Primul meci pentru revenire e chiar derby-ul de luni, cu Beşiktaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, marea speranţă înaintea derby-ului

Românul, dar şi Kerem Akturkoglu reprezintă marile speranțe ale lui Galatasaray înaintea şocului din Super Lig. Partida va avea loc luni, de la ora 20:00.

Beşiktaş – Galatasaray se anunţă unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din campionatul Turciei. După ce a impresionat în Europa League, Olimpiu Moruțan are din nou șansa să se evidențieze pentru gruparea „Cim-Bom-Bom”. Mai mult, se pare că antrenorul Fatih Terim s-a decis în privinţa primului 11 cu care va aborda meciul.

Citește și:

Olimpiu Moruşan, anunţat titular cu Beşiktaş

Cu mai puțin de 48 de ore rămase până la startul derby-ului, presa din Turcia scrie că Fatih Terim s-a hotărât deja asupra primului „11” pe care-l va folosi contra lui Beșiktaș. Din el nu vor lipsi Olimpiu Moruțan și Kerem Akturkoglu, oamenii care au adus victoria din Europa, cu Lokomotiv Moscova.

Echipa lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu are un start grozav de campionat. E abia pe locul 7, cu 17 puncte, și are nevoie de victorie pentru a mai reduce din distanța față de liderul Trabzonspor, care are 24 de puncte. Fanii speră ca Moruţan să aducă victoria după ce a pasat decisiv în victoria lui Galatasaray cu Lokomotiv Moscova, scor 1-0, în grupele Europa League.

Reclamă

Moruțan a fost lăudat la final de fani, dar şi de antrenorul Fatih Terim. „Nu i-am permis adversarei să joace. Moruțan, Kerem și întreaga echipă au dat tot ce au mai bun încă de la începutul sezonului. Sunt fericit că am înscris un gol care reflectă fotbalul pe care dorim să-l jucăm”, a spus antrenorul Fatih Terim.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și