Închide meniul

Barcelona – Real 1-2 | Ronald Koeman, dărâmat după bătaia încasată în El Clasico: „Trebuia să profităm de oportunităţile avute”. Ce jucători a remarcat

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 20:35

Reclamă
Barcelona – Real 1-2 | Ronald Koeman, dărâmat după bătaia încasată în El Clasico: „Trebuia să profităm de oportunităţile avute. Ce jucători a remarcat

Profimediaimages

Barcelona – Real s-a terminat 1-2, o nouă dezamăgire pentru catalani în acest sezon. La finalul meciului, Ronald Koeman a declarat că, deși scorul este în defavoarea formației blaugrana, este foarte mulțumit de evoluția elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman, dărâmat după bătaia încasată în El Clasico

Oalndezul de pe banca Barcelonei ştie unde s-a decis El Clasico. Koeman crede că dacă Sergino Dest ar fi reușit să înscrie în minutul 25, din fața porții, rezultatul ar fi fost complet diferit. Antrenorul catalanilor a mărturisit că a fost impresionat de atmosfera de pe Camp Nou creată de suporterii Barcelonei.

Ansu Fati, noul decar al Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi, și Sergio Aguero, cel care a reușit, la El Clasico, primul gol în tricoul catalanilor au fost remarcaţii antrenorului olandez.

”Întotdeauna este dificil de înțeles un asemenea rezultat, pentru că am dat totul pentru a obține celălalt rezultat, mai ales în prima parte a meciului. Am avut o ocazie foare clară de a face 1-0 și în loc să profităm, au marcat ei. Apoi, a fost dificil pentru că au ținut de scor și știam că este foarte periculos contraatacul lor.

Ronald Koeman crede în revenirea Barcelonei

Publicul a fost fenomenal până în ultima secundă. Am încercat, dar nu am obținut rezultatul pe care ni-l doream. În prima parte a jocului, am arătat bine. Am avut o posesie foarte bună. 

Reclamă

Este adevărat că mai sunt multe meciuri de jucat, miercuri vom avea alt meci, ne vom recupera și vom merge înainte în cea mai bună formă. Aguero și Ansu au dovedit că sunt niște jucători fantastici de care avem nevoie pentru a câștiga partide și pentru a fi mai eficienți. Am avut o oportunitate atât de clară, trebuia să profităm de ea și ar fi fost o situație cu totul diferită”, a declarat Ronald Koeman la finalul meciului, potrivit mundodeportivo.com.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” Vezi toate știrile
Citește și