Închide meniul

Barcelona – Real 1-2 | Ronald Koeman, dărâmat după bătaia încasată în El Clasico: „Trebuia să profităm de oportunităţile avute”. Ce jucători a remarcat

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 20:35

Barcelona – Real 1-2 | Ronald Koeman, dărâmat după bătaia încasată în El Clasico: „Trebuia să profităm de oportunităţile avute. Ce jucători a remarcat

Profimediaimages

Barcelona – Real s-a terminat 1-2, o nouă dezamăgire pentru catalani în acest sezon. La finalul meciului, Ronald Koeman a declarat că, deși scorul este în defavoarea formației blaugrana, este foarte mulțumit de evoluția elevilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman, dărâmat după bătaia încasată în El Clasico

Oalndezul de pe banca Barcelonei ştie unde s-a decis El Clasico. Koeman crede că dacă Sergino Dest ar fi reușit să înscrie în minutul 25, din fața porții, rezultatul ar fi fost complet diferit. Antrenorul catalanilor a mărturisit că a fost impresionat de atmosfera de pe Camp Nou creată de suporterii Barcelonei.

Ansu Fati, noul decar al Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi, și Sergio Aguero, cel care a reușit, la El Clasico, primul gol în tricoul catalanilor au fost remarcaţii antrenorului olandez.

”Întotdeauna este dificil de înțeles un asemenea rezultat, pentru că am dat totul pentru a obține celălalt rezultat, mai ales în prima parte a meciului. Am avut o ocazie foare clară de a face 1-0 și în loc să profităm, au marcat ei. Apoi, a fost dificil pentru că au ținut de scor și știam că este foarte periculos contraatacul lor.

Ronald Koeman crede în revenirea Barcelonei

Publicul a fost fenomenal până în ultima secundă. Am încercat, dar nu am obținut rezultatul pe care ni-l doream. În prima parte a jocului, am arătat bine. Am avut o posesie foarte bună. 

Reclamă

Este adevărat că mai sunt multe meciuri de jucat, miercuri vom avea alt meci, ne vom recupera și vom merge înainte în cea mai bună formă. Aguero și Ansu au dovedit că sunt niște jucători fantastici de care avem nevoie pentru a câștiga partide și pentru a fi mai eficienți. Am avut o oportunitate atât de clară, trebuia să profităm de ea și ar fi fost o situație cu totul diferită”, a declarat Ronald Koeman la finalul meciului, potrivit mundodeportivo.com.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și