Închide meniul

Spectacol total în derby-urile Europei! Mbappe, Neymar și Messi au călcat strâmb în Marseille – PSG 0-0! Umilință fără precedent în Manchester United – Liverpool 0-5. Barcelona – Real Madrid 1-2 și Inter – Juventus 1-1. Rezultatele zilei sunt AICI

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 23:55

Reclamă
Spectacol total în derby-urile Europei! Mbappe, Neymar și Messi au călcat strâmb în Marseille – PSG 0-0! Umilință fără precedent în Manchester United – Liverpool 0-5. Barcelona – Real Madrid 1-2 și Inter – Juventus 1-1. Rezultatele zilei sunt AICI

Meciuri tari în UEFA Champions League

Profimediaimages

Rezultatele zilei în derby-urile Europei

  • Manchester United – Liverpool 0-5
  • Marseille – PSG 0-0
  • AS Roma – Napoli 0-0
  • Inter – Juventus 1-1
  • Barcelona – Real Madrid 1-2
  • Olympiacos – PAOK 2-1
  • Ajax – PSV 5-0
  • Zenit – Spartak Moscova 7-1

UPDATE: S-a terminat meciul de pe Giuseppe Meazza. Inter şi Juventus au terminat la egalitate, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Marseille – PSG 0-0. Derby-ul din Ligue 1 s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Update: Inter – Juventus 1-1. GOOOL! Dybala a egalat din lovitură de la 11 metri.

Update: Inter – Juventus 1-0. Campioana Italiei conduce la pauză.

Update: Marseille – PSG 0-0. Prima repriză s-a încheiat fără niciun gol marcat.

Reclamă

Update: Inter – Juventus 1-0. GOOOL Edin Dzeko! Hakan Calhanoglu a lovit bara, iar balonul a ajuns la atacant, care a punctat.

Update: Marseille – PSG 0-0. Milik a deschis scorul în derby, însă reușita a fost anulată după consultarea sistemului VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Fluier de start și în derby-ul Inter – Juventus!

Update: A început Marseille – PSG! Mbappe, Neymar și Messi sunt titulari pentru vicecampioana Franței.

Update: Derby-ul AS Roma – Napoli s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Jose Mourinho a fost eliminat în minutul 82.

Min. 90: Derby-ul Manchester United – Liverpool s-a încheiat 0-5. Detalii, AICI.

Reclamă

Min. 60: Paul Pogba este eliminat după o intrare dură. Arbitrul a consultat VAR şi l-a eliminat pe francez. United joacă în 10

Min. 50: GOOOL Salah! Superstarul egiptean a reușit hat-trick-ul.

Min 45+8: Mo Salah face 4-0 pentru cormorani şi stabileşte scorul pauzei. Fanii lui United îşi huiuie favoriţii.

Min. 38: Mo Salah face 3-0 pentru Liverpool.

Min. 13: Keita profită de o eroare a apărării gazdelor, îi pasează lui Arnold care îl găseşte în careu pe Jota. 2-0 pentru Liverpool.

Min. 5: Keita deschide scorul pentru cormorani după un contraatac al echipei lui Jurgen Kloop.

Min. 4: Bruno Fernandes trimite peste din careu. Prima ocazie a meciului de pe Old Trafford.

UPDATE: Barcelona – Real Madrid 1-2 Kun Aguero marchează la ultima fază a partidei. El Clasico s-a terminat cu victoria Realului, scor 2-1

UPDATE: Barcelona – Real Madrid 0-2 Madrilenii dau lovitura în prelungiri dupa reuşita lui Lucas Vasquez

Update Barcelona – Real Madrid 0-1: David Alaba a deschis scorul!

Update: A început Barcelona – Real Madrid.

Barcelona – Real Madrid

Primul derby al zilei este și cel mai așteptat. El Clasico a intrat într-o nouă eră după plecările lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, dar rivalitatea dintre cele două echipe este nemărginită.

Barcelona este pe locul șapte în La Liga, în timp ce Real Madrid ocupă locul al treilea. Cu toate aceste, cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte. În ultima etapă, catalanii au învins-o cu 3-1 pe Valencia, în timp ce madrilenii au pierdut cu cealaltă echipă din Catalonia, Espanyol, scor 1-2.

Atât Barcelona, cât și Real Madrid au probleme cu accidentările. La formația de pe Camp Nou lipsesc Ronald Araujo, Martin Braithwaite, Ousmane Dembele, Pedri și Wague, în timp ce „galacticii” nu vor putea conta pe Gareth Bale, Dani Ceballos, Isco și Luka Jovic.

Barcelona nu a mai învins-o pe Real Madrid din martie 2019, când câștiga cu 1-0 pe Santiago Bernabeu. Mai mult, madrilenii au câștigat ultimele trei derby-uri, scor 2-0, 3-1 și 2-1.

Manchester United – Liverpool

În Premier League, rivalitatea dintre Manchester United și Liverpool depășește orice limită. În acest sezon, ambele formații sunt implicate în lupta la titlu, astfel că miza este una uriașă.

Cu toate acestea, United nu traversează cea mai bună formă înaintea meciului. „Diavolii” sunt fără victorie în ultimele trei etape, timp în care au suferit două înfrângeri, 0-1 cu Aston Villa și 2-4 cu Leicester, și au făcut un egal cu Everton, scor 1-1. Chiar și așa, cu Cristiano Ronaldo în echipă, United nu poate fi scoasă din ecuație.

De cealaltă parte, Liverpool are trei victorii în ultimele cinci runde. În etapa precedentă, trupa lui Jurgen Klopp a făcut instrucție cu Watford, în deplasare, scor 5-0. Mohamed Salah traversează o formă de zile mari, cu 11 meciuri și cinci assist-uri reușite în ultimele 11 meciuri jucate pentru Liverpool.

Marseille – PSG

E derby și în Franța, anume „Le Clasique”. Marseille și PSG, două dintre cele mai tari echipe din istoria Ligue 1, se înfruntă astăzi în etapa a 11-a.

Nu se poate spune că e un derby de titlul, Marseille fiind la 10 puncte în urma liderului PSG, dar este cu siguranță un derby pentru tradiție. Mai mult, fanii de pe Velodrome nu vor rata ocazia să-și „înțepe” rivalii. Până în prezent, Marseille este singura echipă din Franța care a cucerit UEFA Champions League.

Cu Messi, Neymar și Mbappe în echipă, PSG este clar favorită. Ultima victorie a lui Marseille în „Le Clasique” a fost în septembrie 2020, scor 1-0 pe Parc de Prince.

Inter – Juventus (21:45) / Roma – Napoli (19:00)

În Serie A, etapa este una nebună. Astăzi se joacă AS Roma – Napoli și Inter – Juventus. Dintre toate echipele, cel puțin trei emit pretenții la titlu, poate chiar și echipa lui Mourinho.

Napoli a început furtunos sezonul în Italia, cu 8 victorii în primele 8 etape. Roma are însă un start mai deraiat, cu victorii urmate de înfrângeri. Echipa lui Mourinho chiar a fost umilită la mijlocul săptămânii, în Conference League, când a pierdut 1-6 pe terenul lui Bodo/Glimt, campioana din Norvegia.

De cealaltă parte, Inter – Juventus este derby-ul celor care s-au luptat sezonul trecut la titlu. Campioana Inter a pierdut 1-3 cu Lazio în runda precedentă și este pe locul 3, dar bianconerii lui Allegri au patru victorii la rând și și-au revenit după începutul slab de campionat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și