Închide meniul

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după umilința cu Liverpool. Pe cine dă vina starul lui Manchester United pentru rezultat

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 7:52

Reclamă
Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după umilința cu Liverpool. Pe cine dă vina starul lui Manchester United pentru rezultat

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după umilința cu Liverpool

Profimediaimages

”Câteodată, rezultatul nu este acela pentru care luptăm. Câteodată, scorul nu este acela pe care îl dorim. Iar aici este vina noastră, numai a noastră, pentru că nu există altcineva de învinovățit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii noștri au fost, încă o dată, minunați și ne-au încurajat constant. Merită mai bine de atât, mult mai bine de atât și nouă ne revine obligația să livrăm. Timpul a venit acum”, e mesajul postat de Cristiano, pe pagina personală de Facebook, după Manchester United – Liverpool 0-5.

Cristiano Ronaldo, gest golănesc în Manchester United – Liverpool 0-5

Cristiano Ronaldo și-a ieșit din minți în prima repriză. Superstarul lusitan a încasat cartonașul galben după ce l-a lovit pe Curtis Jones, jucător care se afla întins pe gazon.

În repriza a doua, Ronaldo a și înscris un gol superb, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid, astfel că scorul final a fost 5-0 pentru echipa lui Jurgen Klopp.

Reclamă
Reclamă

Pentru Manchester United, aceasta este cea mai grea înfrângere împotriva rivalei Liverpool. E prima oară când cormoranii se impun la o diferență de 5 goluri. E a doua oară când Liverpool marchează 5 goluri pe Old Trafford, precedentul meci datând din noiembrie 1936.

Pe de altă parte, Mohamed Salah este primul jucător care vine din postura de adversar și reușește un hat-trick pe Old Trafford, în istoria Premier League (1992-2001).

Manchester United – Liverpool 0-5. Fanii au plecat la pauză

Fanii au părăsit Old Trafford la pauză, după ce favoriții lor au fost umiliți de cormorani. Încă de la pauză, când cormoranii conduceau cu 4-0, fanii au decis să plece de pe Old Trafford. Aceștia nu au mai suportat umilința, și, potrivit ESPN, mii de suporteri au părăsit „Teatrul Viselor”.

Reclamă

Manchester United a suferit o umilință fără precedent în derby-ul cu Liverpool. La pauză, cormoranii conduceau cu 4-0. Acesta este primul meci din istoria Premier League în care „diavolii roșii” încasează atât de multe goluri în primele 45 de minute.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și