Închide meniul

Ianis Hagi, meci mare în Scoţia! „A dus la renaşterea lui Rangers”. Toată lumea a lăudat prestaţia românului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 8:29

Reclamă
Ianis Hagi, meci mare în Scoţia! „A dus la renaşterea lui Rangers. Toată lumea a lăudat prestaţia românului

Profimedia

Ianis Hagi face senzaţie în Scoţia. Internaţionalul român a făcut un nou meci bun în St. Mirren – Rangers 1-2. A deschis drumul trupei lui Steven Gerrard către o altă victorie în campionat. A ratat mai multe ocazii, dar a contribuit decisiv la reuşita prin care oaspeţii au revenit în meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are Scoţia la picioare

Cei de la St. Mirren au deschis repede scorul, încă din minutul 4, apoi Ianis Hagi şi-a intrat în rol. ”Rangers a fost surprinsă de startul agresiv al lui St. Mirren, care a fost ajutată și de vânt. Apoi, Hagi a început să aibă influență în joc și a condus renașterea lui Rangers”, a scris BBC.

A ratat trei oportunităţi bune de a marca, dar a scos un penalty pe finalul primei reprize care a fost transformat de către Kemar Roofe. Gazdele au deschis scorul prin Connor Ronan încă din minutul 4. Finalul primei reprize a fost magic pentru cei de la Rangers. Alfredo Morelos a marcat pentru 2-1, reușita fiind golul cu numărul 100 în cele 199 de apariții pentru campioana Scoției ale atacantului columbian, la doar un minut după ce oaspeţii egalaseră.

Ianis Hagi, schimbat pe final

Apoi, Ianis Hagi a fost schimbat de către Steven Gerrard pe finalul partidei. După o repriză secundă mai puțin reușită, internaţionalul român a fost înlocuit în minutul 78. A rămas 2-1 și Rangers a depășit liderul surprinzător Hearts, trecând pe primul loc al clasamentului din Scoţia.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și