Închide meniul

Ianis Hagi, meci mare în Scoţia! „A dus la renaşterea lui Rangers”. Toată lumea a lăudat prestaţia românului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 8:29

Ianis Hagi, meci mare în Scoţia! „A dus la renaşterea lui Rangers. Toată lumea a lăudat prestaţia românului

Profimedia

Ianis Hagi face senzaţie în Scoţia. Internaţionalul român a făcut un nou meci bun în St. Mirren – Rangers 1-2. A deschis drumul trupei lui Steven Gerrard către o altă victorie în campionat. A ratat mai multe ocazii, dar a contribuit decisiv la reuşita prin care oaspeţii au revenit în meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are Scoţia la picioare

Cei de la St. Mirren au deschis repede scorul, încă din minutul 4, apoi Ianis Hagi şi-a intrat în rol. ”Rangers a fost surprinsă de startul agresiv al lui St. Mirren, care a fost ajutată și de vânt. Apoi, Hagi a început să aibă influență în joc și a condus renașterea lui Rangers”, a scris BBC.

Citește și:

A ratat trei oportunităţi bune de a marca, dar a scos un penalty pe finalul primei reprize care a fost transformat de către Kemar Roofe. Gazdele au deschis scorul prin Connor Ronan încă din minutul 4. Finalul primei reprize a fost magic pentru cei de la Rangers. Alfredo Morelos a marcat pentru 2-1, reușita fiind golul cu numărul 100 în cele 199 de apariții pentru campioana Scoției ale atacantului columbian, la doar un minut după ce oaspeţii egalaseră.

Ianis Hagi, schimbat pe final

Apoi, Ianis Hagi a fost schimbat de către Steven Gerrard pe finalul partidei. După o repriză secundă mai puțin reușită, internaţionalul român a fost înlocuit în minutul 78. A rămas 2-1 și Rangers a depășit liderul surprinzător Hearts, trecând pe primul loc al clasamentului din Scoţia.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și