Închide meniul

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi! Ce a spus Steven Gerrard despre internaţionalul român: „Trebuie să devină un bărbat adevărat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 19:46

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi! Ce a spus Steven Gerrard despre internaţionalul român: „Trebuie să devină un bărbat adevărat

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Ianis Hagi se simte perfect în Scoţia, La Glasgow Rangers. Campioana a câştigat din nou, 2-1, pe terenul celor de la St. Mirren, iar internaţionalul român a făcut din nou un meci mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe la adresa lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei antrenate de Steven Gerrard în acest meci. Românul s-a aflat în teren timp de 78 de minute, suficient cât să atragă toate privirile și să îl impresioneze pe antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard.

La finalul meciului, Steven Gerrard a vorbit în termeni laudativi despre Ianis Hagi. Totuși, Gerrard este de părere că Ianis mai poate acumula experiența necesară pentru a deveni și mai bun, chiar dacă, de când a venit la Rangers, tehnicianul a văzut multe schimbări în bine la internaționalul român.

Citește și:

”Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă, trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta, știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului”, a declarat Steven Gerrard la finalul partidei.

Reclamă

Ianis Hagi, cel mai bun jucător al lui Rangers

Pentru prestația din meciul cu St. Mirren, Ianis Hagi a fost notat de Footballscotland, care îl consideră ”cel mai bun fotbalist al lui Rangers”, cu 8. ”Cel mai bun jucător al lui Rangers astăzi și jucătorul de la care te așteptai oricând să facă ceva. A obținut penalty-ul din care Roofe a egalat”, au notat scoțienii.

Din echipa lui Rangers, Ianis Hagi a primit cea mai mare notă. Cu șapte au fost notați Connord Goldson, Joe Aribo, Kemar Roofe și Alfredo Morelos, cel care a marcat golul victoriei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și