Închide meniul

Răzvan Lucescu şi-a criticat echipa! Cuvinte grele la adresa propriilor jucători după înfrângerea cu Olympiakos: „Am avut o atitudine greşită”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 9:46

Răzvan Lucescu şi-a criticat echipa! Cuvinte grele la adresa propriilor jucători după înfrângerea cu Olympiakos: „Am avut o atitudine greşită

Răzvan Lucescu, acuze fără precedent de pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu/ Zuma Press / Nikku via Hepta

PAOK Salonic a făcut un nou pas greşit în Grecia. A încasat a doua înfrângere a sezonului, 1-2, în derby-ul cu cei de la Olympiakos Pireu. Gazdele au condus cu 2-0, după două goluri marcate în doar 9 minute, Camara (22’) şi Masouras (31’).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu şi-a criticat prorpia echipă

PAOK Salonic a marcat pe final de meci, în minutul 81, prin Murg, cel care îl înlocuise pe Alexandru Mitriță. Românul nu a rezistat decât 19 minute pe teren, ieşind accidentat în minutul 78, după ce fusese introdus în minutul 59. Este o alarmă şi pentru selecţionerul Mirel Rădoi. La început de noiembrie, naţionala dă asaltul pentru barajele de Mondiale. Trebuie să bată Islanda şi Liechtenstein în ultimele două meciuri din grupă. La final, Răzvan Lucescu şi-a criticat propria echipă pentru erorile din derby.

„Cred că am început meciul cu o atitudine greșită. Nu am avut încrederea pe care trebuia să o avem pentru acest meci. Chiar dacă meciul a fost echilibrat la început, am comis o greșeală, în urmă căreia am primit gol. Din acel moment, am simțit o anxietate în rândul jucătorilor, care ne-a împiedicat să jucăm.

La 1-0, Olympiakos s-a retras puțin, au avut încredere și au așteptat greșelile noastre, pentru a lovi pe contraatac. Au mai înscris o dată, dar au avut și alte ocazii. Având în vedere evoluția noastră din prima repriză, victoria lui Olympiakos e fără dubiu și total meritată.

Unde a pierdut PAOK Salonic derby-ul

În prima repriză, a fost o luptă la mijlocul terenului. Din minutul 60 încolo, am avut altă energie, jocul nostru s-a schimbat și am fost aproape să obținem un egal. Dar e clară victoria lui Olympiakos.

Reclamă

Nu am pierdut acest meci din cauza absențelor de lot. Am pierdut pentru că n-am avut abordarea corectă, probabil că am venit aici fără a crede cu adevărat că putem câștiga meciul”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă de la finalul partidei cu Olympiakos.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și