Închide meniul

Unde ar putea pleca Mirel Rădoi! Destinaţie surpriză pentru selecţionerul României: „Banii sunt magnetici, are carte de vizită”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 21:30

Unde ar putea pleca Mirel Rădoi! Destinaţie surpriză pentru selecţionerul României: „Banii sunt magnetici, are carte de vizită

Ianis Zicu nu-i dă nicio şansă la FCSB lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Anunţul neaşteptat al lui Mirel Rădoi de la finalul meciului cu Armenia, că va pleca de la echipa naţională în noiembrie, a surprins pe toată lumea. Selecţionerul nu vrea să rămână la naţională pentru eventualele baraje din primăvara anului viitor care ne-ar putea duce la Mondiale. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, îl dă de gol pe Mirel Rădoi. Acesta spune că selecţionerul îşi poate găsi un contract foarte avantajos la o echipă de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Destinaţie surpriză pentru Mirel Rădoi

Dumitru Dragomir îl apără pe Rădoi şi spune că e dreptul lui să plece de la naţională pentru că îşi respectă contractul. Totuşi, Dragomir crede că federalii îl vor convinge pe Rădoi să rămână selecţioner şi pentru eventualele baraje de Mondiale din primăvară. Apoi, Rădoi are drum întins spre Golf.

Mirel Rădoi va prelua o echipă din Arabia Saudită după ce se va despărți de echipa națională, spune Dragomir care consideră că în perioada petrecută pe banca României, Mirel Rădoi și-a alcătuit un CV solid, iar echipele din Golf vor fi dornice să îl primească pe banca tehnică.

Dragomir îl apără pe Mirel Rădoi

”Când cineva își respectă contractul în țara asta este dubios. Ce avem cu el dacă i se termină contractul? Dacă se termină contractul, se termină. Dacă vrea să rămână și la baraj, să rămână. Și eu aș fi făcut contractul la fel, până la baraj. Puneam un antrenor cu experiență acolo. Rădoi e un antrenor serios. A schimbat tactica cu Germania și cu armenii a jucat foarte bine.

De ce să vorbim urât de Rădoi? Și eu aș fi procedat la fel. Are carte de vizită. Se duce în Golf. Banii sunt magnetici. Cred că Stoichiță e atât de diplomat încât îl face să se ducă și la baraj, măcar două meciuri. Cine vine pentru două jocuri?”, a declarat Dumitru Dragomir, conform realitateasportivă.net.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și