Închide meniul
Foto

„Mi-am pierdut inocenţa din cauza mentalităţii”. O mare vedetă din România, la capătul răbdării. Şi-a recunoscut toate greşelile

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 14:03

Reclamă
„Mi-am pierdut inocenţa din cauza mentalităţii”. O mare vedetă din România, la capătul răbdării. Şi-a recunoscut toate greşelile

Cristian Daminuţă a ajuns la 31 de ani

Cristian Daminuţă a fost un mare talent al fotbalului românesc. Fotbalistul născut în Timişoara a avut marea şansă să ajungă de foarte tânăr în Italia. Acolo a semnat cu Inter şi apoi cu AC Milan. Nu a profitat însă de şansa pe care a avut-o şi şi-a ratat cariera de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Daminuţă îşi recunoaşte greşelile

Într-un mesaj emoționant cu un puternic conținut autocritic, Cristian Daminuţă şi-a recunoscut toate greşelile. Considerat un mare talent la finele anilor 2000, mijlocașul din Timișoara a povestit cum și-a pierdut inocența în fotbal.

„Mi-am pierdut inocența când am trecut la seniori în momentul în care am ajuns la Inter. Atunci a intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei, exact gândirea de doi lei care a ruinat multe talente de jucători români.

În orice altă nație mă nășteam, dacă reușeam să ajung la Inter în proporție de 80 la sută confirmam… Bineînțeles e vorba și de noroc, dar sunt de părere că norocul ți-l faci și singur.

M-am trezit la 18 ani în vestiar cu Ibrahimovic. Nu realizam acest lucru. Eram pasionat de Bamboo și de șmecherii ieftine. Atunci, dacă aveam puterea mentală să muncesc de trei ori mai mult în loc să mai bifez cîte-o «mujer latina» de prin reviste… Dar răbdarea e o virtute. La mine, din păcate, s-a derulat totul pe repede înainte și am uitat că de fapt eu sunt la început de drum”, a spus Cristian Daminuţă, conform gsp.ro.

Reclamă

Cristian Daminuţă, la marile rivale din Serie A

Cristian Daminuţă a debutat la 15 ani în Liga 2 și la 16 ani în Liga 1. Apoi, a fost cumpărat întâi de Inter Milano în 2008, apoi de rivala AC Milan în 2010, însă nu și-a atins niciodată potențialul real. A devenit un obişnuit al presei mondene.

Ajuns la 18 ani la Inter Milano și la 20 de ani la AC Milan, mijlocașul din Timișoara e acum liber de contract, după mai multe experiențe în ligile inferioare din România și Italia. „Am făcut alegeri greșite. Dacă pui și greșelile din viața personală, înmulțite cu greșelile impresarilor, ajungi la final să ai un rezultat de îți vine să te urci pe pereți. Ce m-a ținut în viață până acum e psihicul. Am un psihic foarte puternic”, a mai spus Cristian Daminuță.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și