Închide meniul

Gigi Becali, avertizat să nu facă mutarea considerată falimentară. „Dacă pleacă el, FCSB chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în playoff”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 14:11

Gigi Becali, avertizat să nu facă mutarea considerată falimentară. „Dacă pleacă el, FCSB chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în playoff

Planul ultrașilor lui FCSB pentru Gigi Becali.

Hepta

„Atât timp cât va fi Edi Iordănescu, voi fi cu sufletul alături de ei. După ce va pleca, o să fiu cu UTA Arad. Dacă pleacă și Edi Iordănescu, atunci FCSB-ul chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: „Eu mi-am pus speranțele în Edi Iordănescu”

Nu mai văd nicio șansă de a reveni la echipa care a fost acum șapte-opt ani. Eu mi-am pus speranțele în Edi Iordănescu. Când a venit, am zis că e un nou început și echipa poate să facă performanță, dar se pare că nu e prea importantă performanț”, a spus Duckadam, citat de fanatik.ro.

În spaţiul public, a apărut informaţia conform căreia Gigi Becali ar vrea să profite de despărţirea lui Mirel Rădoi de echipa naţională, pentru a-l aduce la FCSB.

Gigi Becali pregăteşte transferul iernii, în Liga 1!

Gigi Becali caută un fundaş central, iar surpriza ar putea veni de la FC Argeş. Grigore Turda i-a fost propus finanţatorului de la FCSB de către oamenii învestiţi să găsească un jucător de postul problematic.

FCSB are, în acest moment, trei fundaşi centrali de meserie, Vinicius, Iulian Cristea şi Andrei Miron. Ca soluţie de urgenţă, Denis Haruţ poate fi şi el folosit pe acest post. Nu e de ajuns pentru o echipă care vrea să îi fure CFR-ului titlul de campioană.

Reclamă

Turda îndeplineşte cele două condiţii la care Gigi Becali ţine foarte mult: să fie român şi să fie şi tânăr, pentru a putea fi vândut după ce îşi va face un nume la FCSB. Sursa citată anunţă că Gigi le-a transmis colaboratorilor că nu îl ştie pe fundaş, dar că îl va urmări în următoarele meciuri, înainte să ia o decizie.

O altă variantă pentru FCSB rămâne jucătorul Farului Constanţa, Virgil Ghiţă. Becali l-a mai dorit în trecut, dar preţul fundaşului de 23 de ani porneşte de la un milion de euro, sumă considerată exagerată de patronul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și