Închide meniul

Gigi Becali, avertizat să nu facă mutarea considerată falimentară. „Dacă pleacă el, FCSB chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în playoff”

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 14:11

Gigi Becali, avertizat să nu facă mutarea considerată falimentară. „Dacă pleacă el, FCSB chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în playoff

Planul ultrașilor lui FCSB pentru Gigi Becali.

Hepta

  • Gigi Becali, avertizat în legătură cu Edi Iordănescu
  • Mirel Rădoi ar putea reveni la FCSB

„Atât timp cât va fi Edi Iordănescu, voi fi cu sufletul alături de ei. După ce va pleca, o să fiu cu UTA Arad. Dacă pleacă și Edi Iordănescu, atunci FCSB-ul chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam: „Eu mi-am pus speranțele în Edi Iordănescu”

Nu mai văd nicio șansă de a reveni la echipa care a fost acum șapte-opt ani. Eu mi-am pus speranțele în Edi Iordănescu. Când a venit, am zis că e un nou început și echipa poate să facă performanță, dar se pare că nu e prea importantă performanț”, a spus Duckadam, citat de fanatik.ro.

În spaţiul public, a apărut informaţia conform căreia Gigi Becali ar vrea să profite de despărţirea lui Mirel Rădoi de echipa naţională, pentru a-l aduce la FCSB.

Reclamă

Gigi Becali pregăteşte transferul iernii, în Liga 1!

Gigi Becali caută un fundaş central, iar surpriza ar putea veni de la FC Argeş. Grigore Turda i-a fost propus finanţatorului de la FCSB de către oamenii învestiţi să găsească un jucător de postul problematic.

FCSB are, în acest moment, trei fundaşi centrali de meserie, Vinicius, Iulian Cristea şi Andrei Miron. Ca soluţie de urgenţă, Denis Haruţ poate fi şi el folosit pe acest post. Nu e de ajuns pentru o echipă care vrea să îi fure CFR-ului titlul de campioană.

Reclamă

Turda îndeplineşte cele două condiţii la care Gigi Becali ţine foarte mult: să fie român şi să fie şi tânăr, pentru a putea fi vândut după ce îşi va face un nume la FCSB. Sursa citată anunţă că Gigi le-a transmis colaboratorilor că nu îl ştie pe fundaş, dar că îl va urmări în următoarele meciuri, înainte să ia o decizie.

O altă variantă pentru FCSB rămâne jucătorul Farului Constanţa, Virgil Ghiţă. Becali l-a mai dorit în trecut, dar preţul fundaşului de 23 de ani porneşte de la un milion de euro, sumă considerată exagerată de patronul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat