Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte transferul iernii, în Liga 1! „Noul Belodedici”, propus la FCSB. Mutarea pentru titlu

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 13:01

Reclamă
Gigi Becali pregăteşte transferul iernii, în Liga 1! „Noul Belodedici, propus la FCSB. Mutarea pentru titlu

Gigi Becali, patron FCSB

Hepta

Conform prosport.ro, jucătorul se află şi în atenţia lui Mirel Rădoi, dar este greu de crezut că selecţionerul va risca convocarea fundaşului de 24 de ani pentru meciurile decisive cu Islanda şi Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grigore Turda, fundaşul central pe placul lui Gigi Becali

FCSB are, în acest moment, trei fundaşi centrali de meserie, Vinicius, Iulian Cristea şi Andrei Miron. Ca soluţie de urgenţă, Denis Haruţ poate fi şi el folosit pe acest post. Nu e de ajuns pentru o echipă care vrea să îi fure CFR-ului titlul de campioană.

Turda îndeplineşte cele două condiţii la care Gigi Becali ţine foarte mult: să fie român şi să fie şi tânăr, pentru a putea fi vândut după ce îşi va face un nume la FCSB. Sursa citată anunţă că Gigi le-a transmis colaboratorilor că nu îl ştie pe fundaş, dar că îl va urmări în următoarele meciuri, înainte să ia o decizie.

O altă variantă pentru FCSB rămâne jucătorul Farului Constanţa, Virgil Ghiţă. Becali l-a mai dorit în trecut, dar preţul fundaşului de 23 de ani porneşte de la un milion de euro, sumă considerată exagerată de patronul roş-albaştrilor.

Grigore Turda, considerat noul Belodedici

Jean Vlădoiu, preşedintele piteştenilor, este cel care l-a lăudat în mai multe rânduri pe fundaşul cotat de transfermarkt.de la 500.000 de euro. Jucătorul şi-a trecut în cont două goluri în acest sezon.

Reclamă

„Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează. De aceea şi când am venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot, chiar dacă alţii au vrut să îl împrumute pe la Bacău, când am venit în luna decembrie.

Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puţin la fizic, e greu să îl egalezi. Are multe din el, pe lângă răutate, agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, aici mai suferă. E un copil pe care te poţi baza, a jucat meci de meci şi a făcut-o foarte bine.

Când i s-a dat şansă, contra celor de la Craiova, el nu a mai ieşit din lot, datorită ambiţiei, determinării. Cred că Mirel îl are în vedere, mai trebuie să lucreze, chiar şi Tofan e un jucător cu calităţi. Dar Turda mi se pare un fundaş central de perspectivă”, declara Vlădoiu, la ProX, cu mai mult timp în urmă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și