Închide meniul

Stefano Pioli, anunţ categoric despre Ciprian Tătăruşanu după Bologna – Milan 2-4

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 14:55

Reclamă
Stefano Pioli, anunţ categoric despre Ciprian Tătăruşanu după Bologna – Milan 2-4

Stefano Pioli, anunţ categoric despre Ciprian Tătăruşanu după Bologna - Milan 2-4

Profimediaimages

„Este în creştere. Este clar că pentru un portar e dificil să nu joace. Antonio Mirante este putin în urmă cu condiţia sa, dar Tătăruşanu are încrederea noastră şi nu există nicio îndoială în legătură cu prezenta lui în poartă”, a spus Pioli, într-o conferinţă de presă, potrivit presei italiene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o lungă perioadă în care a fost doar rezervă, Tătăruşanu a devenit titular pentru că Maignan s-a accidentat şi va lipsi peste două luni.

Fanii nu îl consideră pe Ciprian Tătăruşanu varianta ideală pentru AC Milan

AC Milan nu a rămas numai în baza românului şi a transferat de curând un alt portar, pe Antonio Mirante, de 38 de ani, fost la AS Roma şi liber de contract.

Deşi echipa italiană nu a avut probleme până acum cu Tătăruşanu în poartă în ultimele trei meciuri (două victorii în campionat şi o înfrângere, 0-1, în Liga Campionilor, cu Porto), fanii nu sunt mulţumiţi de prestaţia lui şi îl consideră nesigur după cele patru goluri primite până acum în Serie A.

Zlatan Ibrahimovic a încurcat porțile și i-a dat gol lui Ciprian Tătărușanu

Milan a câștigat cu 4-2 la Bologna și își continuă parcursul aproape perfect în Serie A. Faza serii i-a avut în prim plan pe vedeta Zlatan Ibrahimovic și românul Ciprian Tătărușanu.

Reclamă

Zlatan a vrut să respingă balonul, dar execuția lui s-a dus spre propria poartă, învingândul chiar și pe Ciprian Tătărușanu. A fost prima dată în imensa sa carieră când suedezul își dă un autogol.

Din fericire pentru Milan, autogolul lui Zlatan nu i-a împiedicat pe rossoneri să plece cu toate punctele de la Bologna. Ibrahimovic și-a luat revanșa pe finalul meciului, când a marcat și în poarta adversarilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid Vezi toate știrile
Citește și