Închide meniul

Stefano Pioli, anunţ categoric despre Ciprian Tătăruşanu după Bologna – Milan 2-4

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 14:55

Stefano Pioli, anunţ categoric despre Ciprian Tătăruşanu după Bologna – Milan 2-4

Stefano Pioli, anunţ categoric despre Ciprian Tătăruşanu după Bologna - Milan 2-4

Profimediaimages

„Este în creştere. Este clar că pentru un portar e dificil să nu joace. Antonio Mirante este putin în urmă cu condiţia sa, dar Tătăruşanu are încrederea noastră şi nu există nicio îndoială în legătură cu prezenta lui în poartă”, a spus Pioli, într-o conferinţă de presă, potrivit presei italiene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o lungă perioadă în care a fost doar rezervă, Tătăruşanu a devenit titular pentru că Maignan s-a accidentat şi va lipsi peste două luni.

Fanii nu îl consideră pe Ciprian Tătăruşanu varianta ideală pentru AC Milan

AC Milan nu a rămas numai în baza românului şi a transferat de curând un alt portar, pe Antonio Mirante, de 38 de ani, fost la AS Roma şi liber de contract.

Deşi echipa italiană nu a avut probleme până acum cu Tătăruşanu în poartă în ultimele trei meciuri (două victorii în campionat şi o înfrângere, 0-1, în Liga Campionilor, cu Porto), fanii nu sunt mulţumiţi de prestaţia lui şi îl consideră nesigur după cele patru goluri primite până acum în Serie A.

Zlatan Ibrahimovic a încurcat porțile și i-a dat gol lui Ciprian Tătărușanu

Milan a câștigat cu 4-2 la Bologna și își continuă parcursul aproape perfect în Serie A. Faza serii i-a avut în prim plan pe vedeta Zlatan Ibrahimovic și românul Ciprian Tătărușanu.

Reclamă

Zlatan a vrut să respingă balonul, dar execuția lui s-a dus spre propria poartă, învingândul chiar și pe Ciprian Tătărușanu. A fost prima dată în imensa sa carieră când suedezul își dă un autogol.

Din fericire pentru Milan, autogolul lui Zlatan nu i-a împiedicat pe rossoneri să plece cu toate punctele de la Bologna. Ibrahimovic și-a luat revanșa pe finalul meciului, când a marcat și în poarta adversarilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și