Închide meniul

OFICIAL | Prima reacție a FRF, după ce FCSB a anunțat că nu poate juca partida din Cupa României cu FC Voluntari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2021, 20:56

OFICIAL | Prima reacție a FRF, după ce FCSB a anunțat că nu poate juca partida din Cupa României cu FC Voluntari

Focarul de COVID-19 a lăsat urme adânci la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

OFICIAL | FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României

„Federația Română de Fotbal anunță că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfășura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul, programat initițial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înștiințat Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere “Principiile de Desfășurare a Competițiilor pentru sezonul 2021-2022”, aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgență în data de 27.07.2021.

Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină”, a transmis Federația Română de Fotbal prin intermediul unui comunicat de presă.

„Nu avem cum să jucăm!” Reacția lui Mihai Stoica, după ce FCSB a anunțat că FRF că nu va juca cu FC Voluntari

Mihai Stoica a confirmat faptul că FCSB a trimis înștiințare către FRF că nu va putea juca meciul cu FC Voluntari. În acest context, FCSB va fi eliminată la „masa verde’ din Cupa României.

Mihai Stoica a venit cu noi detalii despre situația de la FCSB. Echipa e decimată de Covid-19 și de accidentării și, în acest context, nu va putea juca partida cu FC Voluntari din Cupa României. În acest context, FCSB va fi eliminată la „masa verde” din Cupa României.

Reclamă

”Nu avem 13 jucători, nu avem cum să jucăm, suntem în situația în care am fost cu Farul. Am trimis adrese la FRF și către FC Voluntari”, a anunțat Mihai Stoica pentru digisport.ro.

Gigi Becali a avut o primă reacție după ce FCSB a anunțat Federația Română de Fotbal că nu va putea juca partida cu FC Voluntari. Conform regulamentului, partidele din Cupa României nu se pot reprograma.

„Dacă am anunțat, este doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp sa dau alte explicații”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și