Închide meniul

De ce nu a cerut Dinu Todoran clauză „anti-Becali”. Edi Iordănescu poate pune mâna pe o mică avere

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 10:59

Reclamă
De ce nu a cerut Dinu Todoran clauză „anti-Becali. Edi Iordănescu poate pune mâna pe o mică avere

De ce nu a cerut Dinu Todoran clauză "anti-Becali".

Hepta

Edi Iordănescu nu a ezitat şi are în contract o asemenea clauză, de 500.000 de euro. Todoran susţine că nu avea experienţa necesară în carieră, pentru a solicita aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiecare antrenor își pune clauze. Edi Iordănescu, după ce a câștigat un campionat, a făcut-o. Dar eu mi-am asumat toate lucrurile astea venind la FCSB.

Dacă trebuia să am o mai mare experiență înainte să merg la FCSB? Mi s-a oferit oportunitatea asta, să antrenez echipa, vă dați seama, eu nu refuz. Sută la sută că îmi mai trebuia experiență ca să antrenez o echipă ca FCSB.

Dinu Todoran: „Când a fost închis fotbalul, făceam antrenamente pe Zoom”

Dar condițiile erau ceva de vis. Am văzut acum un articol referitor la cazurile de COVID. Păi și eu mi-aș dori să stau acolo, la bază, dacă aveam COVID. Ești singur în cameră, îți aduce catering-ul masa. Când a fost închis fotbalul, făceam antrenamente pe Zoom, adică ai o saltea, ai bicicletă în cameră, poți face ceva.

Pregătit sunt, dar fără mare experiență la o echipă foarte mare. Ideea e că nu știi vreodată dacă mai antrenezi vreodată de asemenea anvergură. M-a ajutat foarte mult, am lucrat cu jucători de valoare, cu presa, cu suporterii. Mă ajută foarte mult experiența asta pentru cariera mea de antrenor, deci foarte mult. Normal că am avut și de pierdut, dar per total, am avut de câștigat”, a spus Dinu Todoran, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dinu Todoran, 7 meciuri pe banca celor de la FCSB

Dinu Todoran a fost înlocuit pe banca FCSB-ului de Edi Iordănescu și a părăsit definitiv clubul lui Gigi Becali. Chiar dacă l-a schimbat cu Edi Iordănescu, Gigi Becali i-a propus lui Dinu Todoran să antreneze echipa a doua de la FCSB, înscrisă în Liga 3, dar acesta a refuzat.

La FCSB, Todoran a adunat doar două victorii în Liga 1, tot atâtea egaluri și o înfrângere. Echipa lui a încasat patru goluri și a înscris de șapte ori, mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Pe lângă începutul modest pe plan intern, FCSB-ul lui Todoran a fost eliminată din preliminariile Conference League de Șahtior Karagandy.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” Vezi toate știrile
Citește și