Închide meniul

De ce nu a cerut Dinu Todoran clauză „anti-Becali”. Edi Iordănescu poate pune mâna pe o mică avere

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 10:59

Reclamă
De ce nu a cerut Dinu Todoran clauză „anti-Becali. Edi Iordănescu poate pune mâna pe o mică avere

De ce nu a cerut Dinu Todoran clauză "anti-Becali".

Hepta

Edi Iordănescu nu a ezitat şi are în contract o asemenea clauză, de 500.000 de euro. Todoran susţine că nu avea experienţa necesară în carieră, pentru a solicita aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiecare antrenor își pune clauze. Edi Iordănescu, după ce a câștigat un campionat, a făcut-o. Dar eu mi-am asumat toate lucrurile astea venind la FCSB.

Dacă trebuia să am o mai mare experiență înainte să merg la FCSB? Mi s-a oferit oportunitatea asta, să antrenez echipa, vă dați seama, eu nu refuz. Sută la sută că îmi mai trebuia experiență ca să antrenez o echipă ca FCSB.

Dinu Todoran: „Când a fost închis fotbalul, făceam antrenamente pe Zoom”

Dar condițiile erau ceva de vis. Am văzut acum un articol referitor la cazurile de COVID. Păi și eu mi-aș dori să stau acolo, la bază, dacă aveam COVID. Ești singur în cameră, îți aduce catering-ul masa. Când a fost închis fotbalul, făceam antrenamente pe Zoom, adică ai o saltea, ai bicicletă în cameră, poți face ceva.

Pregătit sunt, dar fără mare experiență la o echipă foarte mare. Ideea e că nu știi vreodată dacă mai antrenezi vreodată de asemenea anvergură. M-a ajutat foarte mult, am lucrat cu jucători de valoare, cu presa, cu suporterii. Mă ajută foarte mult experiența asta pentru cariera mea de antrenor, deci foarte mult. Normal că am avut și de pierdut, dar per total, am avut de câștigat”, a spus Dinu Todoran, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dinu Todoran, 7 meciuri pe banca celor de la FCSB

Dinu Todoran a fost înlocuit pe banca FCSB-ului de Edi Iordănescu și a părăsit definitiv clubul lui Gigi Becali. Chiar dacă l-a schimbat cu Edi Iordănescu, Gigi Becali i-a propus lui Dinu Todoran să antreneze echipa a doua de la FCSB, înscrisă în Liga 3, dar acesta a refuzat.

La FCSB, Todoran a adunat doar două victorii în Liga 1, tot atâtea egaluri și o înfrângere. Echipa lui a încasat patru goluri și a înscris de șapte ori, mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Pe lângă începutul modest pe plan intern, FCSB-ul lui Todoran a fost eliminată din preliminariile Conference League de Șahtior Karagandy.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și