Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, lăudat de italieni după AC Milan – Torino 1-0: „A fost providențial!” Portarul român i-a salvat pe „diavoli”

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2021, 9:28

Reclamă
Ciprian Tătărușanu, lăudat de italieni după AC Milan – Torino 1-0: „A fost providențial! Portarul român i-a salvat pe „diavoli

Ciprian Tătărușanu

Profimedia

Ciprian Tătărușanu, lăudat de italieni după AC Milan – Torino 1-0

Ciprian Tătărușanu a fost din nou titular pentru AC Milan, pentru al patrulea meci consecutiv, iar italienii l-au lăudat. Portarul român a apărat buturile „diavolilor” în victoria cu Torino, scor 1-0, iar prestația sa a fost recompensată cu nota 6.5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tătărușanu a fost providențial pe final de meci. Primul meci fără gol primit pentru român, care nu a fost prea ocupat, dar a intervenit decisiv pentru a-i refuza golul egalizator lui Sanabria, de la mică distanță”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

AC Milan este liderul neînvins în Serie A, cu 28 de puncte, iar în urma ultimului succes s-a distanțat la trei puncte de Napoli, care are un meci în minus.

Stefano Pioli, anunţ categoric despre Ciprian Tătăruşanu

După Bologna – Milan 2-4, antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, l-a confirmat pe Ciprian Tătăruşanu ca primă opţiune de portar în absenţa titularului Mike Maignan, accidentat.

„Este în creştere. Este clar că pentru un portar e dificil să nu joace. Antonio Mirante este putin în urmă cu condiţia sa, dar Tătăruşanu are încrederea noastră şi nu există nicio îndoială în legătură cu prezenta lui în poartă”, a spus Pioli, într-o conferinţă de presă, potrivit presei italiene.

Reclamă

După o lungă perioadă în care a fost doar rezervă, Tătăruşanu a devenit titular pentru că Maignan s-a accidentat şi va lipsi peste două luni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și