Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, lăudat de italieni după AC Milan – Torino 1-0: „A fost providențial!” Portarul român i-a salvat pe „diavoli”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2021, 9:28

Ciprian Tătărușanu, lăudat de italieni după AC Milan – Torino 1-0: „A fost providențial! Portarul român i-a salvat pe „diavoli

Ciprian Tătărușanu

Profimedia

Ciprian Tătărușanu, lăudat de italieni după AC Milan – Torino 1-0

Ciprian Tătărușanu a fost din nou titular pentru AC Milan, pentru al patrulea meci consecutiv, iar italienii l-au lăudat. Portarul român a apărat buturile „diavolilor” în victoria cu Torino, scor 1-0, iar prestația sa a fost recompensată cu nota 6.5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tătărușanu a fost providențial pe final de meci. Primul meci fără gol primit pentru român, care nu a fost prea ocupat, dar a intervenit decisiv pentru a-i refuza golul egalizator lui Sanabria, de la mică distanță”, au scris jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

AC Milan este liderul neînvins în Serie A, cu 28 de puncte, iar în urma ultimului succes s-a distanțat la trei puncte de Napoli, care are un meci în minus.

Citește și:

Stefano Pioli, anunţ categoric despre Ciprian Tătăruşanu

După Bologna – Milan 2-4, antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, l-a confirmat pe Ciprian Tătăruşanu ca primă opţiune de portar în absenţa titularului Mike Maignan, accidentat.

„Este în creştere. Este clar că pentru un portar e dificil să nu joace. Antonio Mirante este putin în urmă cu condiţia sa, dar Tătăruşanu are încrederea noastră şi nu există nicio îndoială în legătură cu prezenta lui în poartă”, a spus Pioli, într-o conferinţă de presă, potrivit presei italiene.

Reclamă

După o lungă perioadă în care a fost doar rezervă, Tătăruşanu a devenit titular pentru că Maignan s-a accidentat şi va lipsi peste două luni.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și