Închide meniul

„Nu pot să vă spun unde este plecat”. Fratele lui Bănel Nicoliţă reacţionează după fuga fotbalistului. Ar avea datorii uriaşe la cămătari

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 9:15

„Nu pot să vă spun unde este plecat. Fratele lui Bănel Nicoliţă reacţionează după fuga fotbalistului. Ar avea datorii uriaşe la cămătari

Bănel Nicoliţă vrea ca FCSB să câştige titlul

Hepta

Stelian Nicoliță a confirmat faptul că fratele său e plecat în străinătate, dar a negat categoric că ar avea cămătarii pe urmele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stelian Nicoliță, despre situația lui Bănel Nicoliță

Nici fratele lui Bănel nu știe în ce țară a fugit fostul fotbalist de la FCSB. Acesta e sigur că „Jardel” se ocupă tot de fotbal, oriunde ar fi el.

„Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliță pentru obiectivbr.ro.

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Bănel Nicoliță ar fi ajuns într-o situație dramatică. Fostul jucător al Stelei s-a împrumutat la interlopi și, de disperare, a luat decizia radicală de a fugi în Statele Unite.

Conform fanatik.ro, fostul internațional a investit toți banii la echipa din Făurei, dar asta nu e tot. El a apelat la cămătari, la care s-a împrumutat o sumă totală de 100.000 de euro. Văzând că nu are soluții pentru a o returna, Nicoliță a ales să plece în Statele Unite, asta după ce investise în Făurei și 300.000 de euro din banii săi.

Reclamă

Conform sursei citate, Bănel Nicoliță ar fi pierdut apartamente, bunuri și ce mai economisise în carieră. Asta în situația în care, în Ligue 1, la Saint Etienne, în perioada 2011-2013, avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Mai mult, Bănel a fost aproape să fie arestat, atunci când a vrut să plece din Statele Unite în Mexic. El a avut probleme la traversarea graniței, existând nereguli în acel moment.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și