Închide meniul

„Nu pot să vă spun unde este plecat”. Fratele lui Bănel Nicoliţă reacţionează după fuga fotbalistului. Ar avea datorii uriaşe la cămătari

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 9:15

„Nu pot să vă spun unde este plecat. Fratele lui Bănel Nicoliţă reacţionează după fuga fotbalistului. Ar avea datorii uriaşe la cămătari

Bănel Nicoliţă vrea ca FCSB să câştige titlul

Hepta

  • Bănel Nicoliţă a fugit în străinătate
  • Ce probleme ar avea fostul internaţional

Stelian Nicoliță a confirmat faptul că fratele său e plecat în străinătate, dar a negat categoric că ar avea cămătarii pe urmele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stelian Nicoliță, despre situația lui Bănel Nicoliță

Nici fratele lui Bănel nu știe în ce țară a fugit fostul fotbalist de la FCSB. Acesta e sigur că „Jardel” se ocupă tot de fotbal, oriunde ar fi el.

„Bănel nu are datorii la nimeni. El este bine sănătos, este plecat din țară iar acolo joacă fotbal și antrenează o grupă de copii. Familia este bine. Chiar mă amuz când citesc tot felul de invenții ale presei centrale. Bănel este obișnuit să facă lucruri foarte bune și așa face în acest moment. Nu pot să spun unde este plecat, dar vă asigur că este bine”, a declarat Stelian Nicoliță pentru obiectivbr.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Bănel Nicoliță ar fi ajuns într-o situație dramatică. Fostul jucător al Stelei s-a împrumutat la interlopi și, de disperare, a luat decizia radicală de a fugi în Statele Unite.

Conform fanatik.ro, fostul internațional a investit toți banii la echipa din Făurei, dar asta nu e tot. El a apelat la cămătari, la care s-a împrumutat o sumă totală de 100.000 de euro. Văzând că nu are soluții pentru a o returna, Nicoliță a ales să plece în Statele Unite, asta după ce investise în Făurei și 300.000 de euro din banii săi.

Reclamă

Conform sursei citate, Bănel Nicoliță ar fi pierdut apartamente, bunuri și ce mai economisise în carieră. Asta în situația în care, în Ligue 1, la Saint Etienne, în perioada 2011-2013, avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Mai mult, Bănel a fost aproape să fie arestat, atunci când a vrut să plece din Statele Unite în Mexic. El a avut probleme la traversarea graniței, existând nereguli în acel moment.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul
Liga 1 • 13 mart., 9:37
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”