Închide meniul

„Sunt plecat din ţară”. Prima reacţie a lui Bănel Nicoliţă în scandalul cămătarilor. De ce a plecat în SUA

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 13:30

Reclamă
„Sunt plecat din ţară. Prima reacţie a lui Bănel Nicoliţă în scandalul cămătarilor. De ce a plecat în SUA

Bănel Nicoliță, fugărit de interlopi și cămătari

Hepta

Bănel Nicoliţă, fostul fotbalist al celor de la FCSB, ar trece printr-o perioadă foarte grea. S-a aflat că acesta ar fi împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și, aflat în imposibilitatea de a returna suma, a fugit în Statele Unite ale Americii de frică, dar și pentru a încerca să facă rost de bani lucrând în domeniul construcțiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Bănel Nicoliţă în scandalul cămătarilor

Acum, fostul fotbalist iese la rampă şi vorbeşte despre zvonurile care au apărut în legătură cu el. Bănel Nicoliţă recunoaşte că a plecat din țară, dar neagă că ar avea probleme și datorii.

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație! Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliță, conform fanatik.ro.

Nicoliţă ar fi fugit în SUA de teama cămătarilor

Fostul internațional cu 37 de selecții la prima reprezentativă a României a revenit la formația din localitatea sa natală, CS Făurei, în Liga 3. Bănel Nicoliță s-a implicat total după spusele lui, devenind antrenor, președinte, acționar, jucător și doctor la echipa sa de suflet, însă această decizie avea să-i atragă o mulţime de probleme.

Reclamă

După ce a investit peste 300.000 de euro la gruparea brăileană, bani care s-au terminat, unul dintre principalele motive ale divorțului de fosta sa soție, Cristina, Bănel Nicoliță nu s-a oprit. Acesta ar fi împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și, aflat în imposibilitatea de a returna suma, a fugit în SUA de frică și pentru a încerca să facă rost de bani.

Peste ocean, Nicoliță a întâmpinat alte probleme. Din Statele Unite a vrut să treacă granița în Mexic și a fost la un pas de a fi reținut de autorități din cauza unor nereguli în documente. Fotbalistul ar fi reușit să scape „ca prin urechile acului” datorită calității sale principale: viteza.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și